Show-urile “Romanii au talent” au declansat o noua revolutie in Timisoara. Vezi GALERIA FOTO!

Show-urile “Romanii au talent” au declansat o noua revolutie in Timisoara. Vezi GALERIA FOTO!

Pe 3 si 4 septembrie, Opera Nationala Romana din Timisoara a fost luata cu asalt de sutele de banateni dornici sa ia parte la super show-urile “Romanii au talent”. Acestia au asteptat ore in sir in incercarea de a fi martorii celei mai tari emisiuni a momentului. Rabdarea lor a fost insa rasplatita de un spectacol ca la carte.

Pe scena Operei din Timisoara au urcat  clovni, imitatori, magicieni, canareti la fierastrau, numere de acrobatie cu bicicleta sau monociclu, fanfare, dansatori si canareti. Juriul emisiunii de la ProTV, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu a avut complicata misiune de a alege dintre numere dintre cele mai diverse,  extrem de haioase sau emotionante.

“La fel ca si anul trecut, Timisoara ne-a demonstrat inca o data ca Romanii au Talent si ca aici vom gasi intotdeauna  un public nemaipomenit. La inceputul caravanei am spus ca cel mai mult imi doresc sa fiu surprins. Si asta s-a intamplat
”, a declarat Mihai Petre.

“Pe buna dreptate se spune ca Banatul este fruntea, dar eu am mare incredere si in ardelenii mei pe care ii astept la preselectiile de la Cluj”, a declarat si Andra.

La fel ca si in sezonul trecut Pavel Bartos, unul dintre prezentatorii show-ului, nu s-a sfiit sa foloseasca recuzita concurentilor. Acesta a incercat sa faca si el acrobatii cu o bicicleta, dar talentul nu a fost de partea lui, asa ca a “reusit” sa iasa in viteza prin usile glisante ale Operei. Smiley a fost si de aceasta data de partea lui si l-a sustinut in toate incercarile. Cei doi au fost si subiectele unor copii care faceau caricaturi, rezultatul final facand deliciul publicului.

Trupa coordonata de Edi Stancu a facut show si de aceasta data cu un super spectacol, Povestea lui Harap-Alb, pusa in scena special pentru show-urile "Romanii au talent". Dansatorii au reusit sa ridice sala in picioare si sa-i faca pe spectatori sa danseze impreuna cu ei.

In randul publicului din Timisoara s-au aflat si Maria Olaru si Lavinia Milosevici, cele doua campioane ale gimnasticii romanesti. Fetele au venit sa-i vada si sa-i sustina pe cei mai talentati dintre timisoreni. “Eu sunt din Bucovina, dar am venit sa vad talentele Banatului. Invitatia a venit din partea echipei cu care eu am ramas in relatii foarte bune dupa participarea la “Dansez pentru tine”. Am venit impreuna cu Lavinia sa vedem live ce se intampla. Eram déjà fane ale emisiunii din primul sezon, dar am fost curioase sa vedem cum este realizata”, a declarat Maria Olaru.

La show-ul de duminica seara, juriul si-a parasit pentru cateva minute pupitrul pentru a urca pe scena. Dupa ce o seara intreaga Andi a fredonat o melodie cantata de CC Catch, colegii de echipa i-au facut o surpriza si piesa a inceput sa rasune in toata sala. A fost momentul cand acesta s-a ridicat de pe scaun si s-a asezat in fata microfonului. In ajutor i-au venit Smiley si Pavel Bartos care au incropit imediat o coregrafie. Dansul nu s-a terminat aici pentru ca pe scena au venit si Andra si Mihai Petre. Mai mult, Mihai le-a oferit spectatorilor si o lectie de salsa, iar momentul s-a terminat in pasi de dans si ropote de aplauze din partea publicului.

Dupa Craiova si Timisoara este randul Clujului sa aduca in fata ce are mai bun. Preselectiile pentru ardeleni vor avea loc marti, 6 septembrie, incepand cu ora 10:00, la Hotel Belvedere din Cluj.


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni