• PRO TV
  • Cand nimeni nu se mai astepta la asta, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au impacat de Paste

Cand nimeni nu se mai astepta la asta, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au impacat de Paste

Cand nimeni nu se mai astepta la asta, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au impacat de Paste

Cand amandoi pareau sa-si fi refacut viata alaturi de noii lor parteneri, Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu au uimit pe toata lumea cand au anuntat ca se impaca.

Dupa ce au stat separati noua luni, cei doi au decis sa mai acorde o sansa relatiei lor, de dragul copiilor. Adriana a hotarat sa-si ierte fostul sot si sa se intoarca la el, dupa ce acesta a cerut in instanta ca jumatate de luna copiii sa locuiasca alaturi de el.

Gandul ca va fi despartita de copiii sai doua saptamani pe luna a facut-o pe Bahmu sa se desparta de iubitul ei, Mihai, si sa se intoarca la Prigoana chiar in pragul Sarbatorilor.

Ne-am intalnit in Vinerea mare la cimitir si am stat de vorba cateva ore. Am cazut de acord ca e mai bine sa ne impacam de dragul copiilor. Am niste temeri ca se poate intampla la fel”, a spus Adriana dupa ce s-a impacat pentru a cincea oara cu Silviu Prigoana.
 
Ii doresc din suflet tot binele din lume, sa isi gaseasca o fata si sa-si faca propria lui familie”, a spus Adriana despre fostul ei iubit, Mihai.
 
 
Nu sunt ok, e normal sa-mi para rau, dar viata merge inainte. Imi doresc ca ea sa fie foarte fericita si iubita. Am avut o relatie de 4 luni si am avut senzatia ca sunt de 20 de ani cu ea”, a declarat prin telefon Mihai Popescu la Happy Hour.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni