• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Smiley a desenat pe cartoane! Nu a rostit nici un cuvant in timpul show-urilor de la Iasi de la "Romanii au talent" Afla ce s-a intamplat

Smiley a desenat pe cartoane! Nu a rostit nici un cuvant in timpul show-urilor de la Iasi de la "Romanii au talent" Afla ce s-a intamplat

Smiley a desenat pe cartoane!<span style="color:#f00;"> Nu a rostit nici un cuvant in timpul show-urilor</span> de la Iasi de la "Romanii au talent" Afla ce s-a intamplat

Vineri si sambata, Casa de Cultura a Studentilor a adunat zeci de talente venite sa demonstreze ca merita sa intre in cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro. Cantareti, imitatori, bikeri, dansatori, pizzeri si multe alte numere s-au perindat prin fata juriului de la “Romanii au talent” incercand sa demonstreze ca sunt cei mai buni.

Publicul din Iasi a fost unul extraordinar. Moldovenii au luat parte la un flash mob organizat de Smiley, Pavel Bartos si baletul coordonat de Edi Stancu, chiar in fata Casei de Cultura a Studentilor. Sute de oameni au dansat sincron pe imnul show-ului de la ProTV, ridicand cu cateva grade temperatura din atmosfera.
                   
Un lucru inedit al show-urilor de la Iasi a fost faptul ca Smiley s-a aflat in continuare in pauza vocala. Pentru o perioada artistul este nevoit sa nu scoata niciun sunet pentru a-si remedia problemele pe care le-a avut cu vocea.

Echipa de la “Romanii au talent” a gasit insa solutia: Smiley a fost inconjurat de cartoane pe care erau inscriptionate tot felul de reactii sau expresii care-I sunt specifice. “Mama, mama, mama!!!”, “Ba, esti nebun!”, “Moldovenii au talent” , ba chiar avea o placuta prin care initia conversatia cu fiecare concurent: “Varsta…Ocupatie…Talent…”. “Eu cred ca e o premiera! Prima filmare in care prezentatorul nu vorbeste! A fost dificil pentru ca au fost numere la care as fi strigat in gura mare, asa erau de spectaculoase, sau altele la care as fi ras in hohote! Cu toate astea, m-am rezumat la cartoanele mele!”, a povestit Smiley in scris.

In aceste conditii, Pavel a fost muuult mai vorbaret ca de obicei. “De cand Smiley e in pauza vocala simt oricum nevoia sa vorbesc in locul lui, chiar si cand nu suntem la filmare. La aceste show-uri, el a desenat mult! Am umplut zeci de pagini!”, a declarat Pavel. 
               
Spectacolul nu a fost doar al concurentilor, ci si al juriului si al prezentatorilor. Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu, Smiley si Pavel Bartos au incins o hora pe scena, la care s-au alaturat si toti cei aflati in sala. Una din surprizele de la iasi, a fost cadoul adus pentru juriu si prezentatori de unul dintre concurenti. Acesta a construit din cactusi si spanac o scena in miniatura, ba mai mult X-urile juratilor erau functionale si scoteau un sunet similar cu al celor reale!
               
Caravana “Romanii au talent” se apropie de final. Ultima locatie va fi Bucurestiul, datele pentru preselectii si show-uri urmand sa fie anuntate in curand!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni