Smiley povesteste la "De Suflet" cum dormea sub brad in asteptarea lui Mos Craciun

Smiley povesteste la "De Suflet" cum dormea sub brad in asteptarea lui Mos Craciun

Sambata, de Mos Nicolae, Dana Rogoz sarbatoreste cu o multime de invitati la “De Suflet”, incepand cu ora 20:30. Unul dintre cei care isi vor aminti la ProTv International cum petreceau sarbatorile de iarna in copilarie este chiar Smiley, care le va povesti Danei si romanilor din toata lumea ca avea un ritual anume impreuna cu fratele lui, in asteptarea lui Mos Craciun.

Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un iPad. Intra AICI


Eram atat de entuziasmati amandoi, incat dormeam sub brad, nu se putea altfel. Ne luam sacii de dormit si nu ne mai dezlipeam de el! Ne si placea foarte mult sa il impodobim”,  spune Smiley.

In acest an, Craciunul il va petrece tot in familie, va merge acasa de sarbatori sa se bucure de “mancarea senzationala pe care o face mama si ne adunam cu totii, cam 10 oameni”, de Revelion va canta, iar in ianuarie artistul va pleca la Los Angeles, unde va imbina utilul cu placutul, vacanta si muzica.

Tot in aceasta editie “De suflet” vor fi sarbatorite si Nico si Nicoleta Luciu, care isi amintea cum a fost primul Craciun cu toti copiii: “tripletii s-au speriat de Mos Craciun, initial au inceput sa planga dupa care au stat complet nemiscati si nu vrut nici macar sa ia cadourile”, spune mamica. In aceasta editie vor veni si Andreea (Amadeus) fiul si fratele ei, Xenti Runceanu. 

Si pentru ca intr-o zi de sarbatoare romanii apreciaza si mai multa muzica, dar si vestile bune legate de petreceri, Dana ii va invita pe Maria Dragomiroiu, Paul Stanga, Nicu Paleru si Ionica Ardeleanu, insotiti de Bebe Mihu. Artistii vor vorbi si despre spectacolele pe care le vor sustine  in TORONTO - 31 decembrie, de la ora 19.30 in HAMILTON – 4 ianuarie, ora 19.00 si la MONTREAL – 5 ianuarie, ora 17.00, spectacole la care ProTv International este partener media. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni