Smiley - special guest star in “Pariu cu viata”. Afla ce rol va avea! FOTO

Smiley - special guest star in “Pariu cu viata”. Afla ce rol va avea! FOTO

Smiley, antrenorul de la “Vocea Romaniei”, a fost un invitat surpriza pe platourile de filmare ale serialului “Pariu cu viata”, ce va debuta din 12 septembrie, la Pro Tv.

Fani infocati, cei 20 de membri ai “La-La Band” au fost extrem de incantati sa joace alaturi de idolul lor. In serial Smiley joaca rolului lui…Smiley si marturiseste ca s-a bucurat, din nou, de experienta de pe platourile de filmare.

“Desi a fost un moment scurt, a trebuit sa ma joc pe mine si am fost foarte incantat de invitatia primita, mai ales ca stiu ce inseamna sa fii pe platourile de filmare, cat de mult se munceste, dupa experienta la serialul “Cu un pas inainte”. Imi pare bine ca apar, in fiecare zi, tineri talentati precum cei din “La-La Band”, ca ei sunt promovati intr-un serial de calitate”
, marturiseste Smiley.

In serial Smiley va juca alaturi de Adela Popescu si Rafael Tudor, unul dintre  componentii trupei “La-La Band”. “Eu si Adela ne cunoastem de ceva timp, avem chiar si o piesa impreuna si colaboram foarte bine. Pe unii dintre tinerii talentati care vor juca in serialul de la Pro TV ii cunosc deja. Sore canta o piesa compusa de mine si este sub aripa “Ha-Ha Production”, pe Bubu il admir de ani buni pentru calitatile lui extraordinare. Am auzit voci de exceptie cu care as fi mandru sa colaborez”, spune cantaretul.

Colega de platou cu Smiley, actrita Adela Popescu povesteste din culisele filmarii. “Si-a jucat propriul rol, iar personajul meu, Raluca, vroia sa–l invite la un casting. Tocmai pentru ca se juca pe sine, raspunsul lui a fost ca nu poate veni fiindca merge in caravana Romanii au talent, spune Adela.

Din 12 septembrie, la Pro Tv, telespectatorii pot urmari “Pariu cu viata”, un serial pentru toate generatiile, cu invitati surpriza, multa muzica de calitate si momente amuzante.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni