• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Sore, interpreta Sarei din serialul "Pariu cu viata" a implinit 22 de ani! Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit

Sore, interpreta Sarei din serialul "Pariu cu viata" a implinit 22 de ani! Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit

Sore, interpreta Sarei din serialul "Pariu cu viata" a implinit 22 de ani! <span style="color:#f00;">Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit </span>

Sore, actrita din serialul “Pariu cu viata” difuzat la PRO TV in fiecare luni de la 20.30 isi sarbatoreste astazi ziua de nastere pe platourile de filmare de la Buftea unde a ajuns de la primele ore ale diminetii cu tort de martipan pentru toti colegii ei.

Unde iti vei petrece ziua de nastere?
Cel mai probabil pe platouri, pentru ca avem o zi lunga de filmare insa daca timpul o sa-mi permita, probabil ca voi iesi cu cativa prieteni sa bem un pahar de sampanie.

Alaturi de cine iti vei petrece aceasta zi speciala?

Cu toata distributia si spre seara probabil cu prietenele mele, Diana Dumitrescu, Alexia Talavutis intr-un loc drag noua.
Organizezi vreo petrecere?
Nu, din pacate. Din lipsa de timp, insa sunt sigura ca pe platouri va fi o atmosfera de sarbatoare pentru ca vin cu tort!:)

Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit?

Acum 2 ani am primit de la parintii mei o catelusa, bulldog francez, pe nume Ava.

Cine iti spune primul la mutli ani de obicei?

De obicei, mama. An de an.

Cum te simti la …cat ani faci?

Pai.. Este cea mai frumoasa aniversare pentru ca ma prinde in timpul proiectului pariu cu Viata, unde ma maturizez cu drag si evoluez in fiecare zi. Asadar, la 22 de ani ma simt implinita.

Ai avut vreodata parte de vreo petrecere surpriza? Ai vrea?

N-am avut dar mi-as dori, pentru ca imi plac surprizele. Insa stiu deja ca la poarta studiourilor ma asteapta deja cateva cadouri din partea fanilor, mi-au scris pe Facebook ca au niste surprize pt mine.:)

Ce iti doresti cel mai mult anul acesta?

Sa fim in continuare lideri de audienta si sa demonstrez oamenilor ca sunt o actrita buna.

Daca iti organizezi party cu ce te vei imbraca?

Ma imbrac in fiecare zi ca si cum ar fi ziua mea ca sa ma simt bine :) .. Voi purta probabil o rochie seara pentru iesirea cu fetele.

O amintire de cand erai mica de la ziua ta?

La 14 ani am avut o petrecere karaoke si atunci am cantat pentru prima oara o melodie de-a lui Pink si de atunci a ramas favorita mea.

Ai vreun ritual anume de ziua ta?

Ma trezesc mereu cu zambetul pe buze pentru ca stiu ca va fi o zi frumoasa. Si ma bucura an de an ca sunt persoane cu care chiar daca nu ma vad des, isi amintesc sa ma felicite!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni