• PRO TV
  • Sore si Dark, Ilinca Vandici si Razvan Marton si Dima Trofim si Iulia Clisu sunt finalistii celui de-al 14-lea sezon "Dansez pentru tine"

Sore si Dark, Ilinca Vandici si Razvan Marton si Dima Trofim si Iulia Clisu sunt finalistii celui de-al 14-lea sezon "Dansez pentru tine"

Sore si Dark, Ilinca Vandici si Razvan Marton si Dima Trofim si Iulia Clisu sunt finalistii celui de-al 14-lea sezon "Dansez pentru tine"

Dupa o seara incarcata de emotie, suprize coplesitoare, stiluri de dans si coregrafii care mai de care mai spectaculoase, momente tensionate si despartiri de ringul visurilor, cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine si-a desemnat finalistii. 

Clasamentul penultimei editii din acest sezon al show-ului arata exact ca cel din prima seara in care s-au prezentat in fata telespectatorilor ProTV: Sore si Dark au ocupat locul I, urmati fiind de Ilinca Vandici si Razvan Marton si Dima Trofim si Iulia Clisu. 

Cu siguranta de medalia de aur s-au dovedit a fi si Sore si Dark, cei care au reusit sa se califice in finala acestui sezon cu 10 pe linie la doua dintre cele trei stiluri de dans ale editiei de aseara. “Asta da, performanta!”, a recunoscut si prezentatorul emisiunii, Stefan Banica. Nu doar momentele artistice de ieri seara, ci intreaga lor evolutie de la intrarea in competitie si pana acum a fost laudata in direct de toti membrii juriului. Dupa street dance, Mihai Petre a tinut sa precizeze ca Sore e de 10, pentru ca Dark a fost de 11. In frumosul lung sir de note maxime, Beatrice Rancea a fost cea care le-a acordat ieri seara cea de-a zecea nota de 10. 

Grav accidentat si cu dureri infioratoare, Razvan Marton a luptat cu abnegatie pentru visul lui, iar el si Ilinca Vandici au reusit sa se califice in marea finala. “Vreau sa-l felicit pe Razvan pentru taria de caracter”, a spus Emilia Popescu, iar Mihai Petre a fost de parere ca s-au descurcat atat de bine pe ringul de dans, incat nimeni nu si-ar fi dat seama cat sunt de accidentati, amintind totodata ca Ilinca este una dintre dansatoarele lui preferate. Elwira, la randul ei, a apreciat relatia creata intre cei doi parteneri si ceea ce au transmis de fiecare data cand s-au prezentat in fata juriului si a telespectatorilor. 

Felicitari a cules si Dima, pentru ca de multe ori a reusit sa danseze mai bine decat partenera lui, Iulia. Mihai Petre si-a mentinut obiceiul format in editiile precedente si l-a laudat pentru ca este un bun dansator. Daca dupa mambo Elwira Petre a fost de parere ca dansul lor a fost unul foarte dezordonat, Beatrice Rancea s-a aratat mai ingaduitoare si a adus pe scena un detaliu de culise: “E greu sa lucrezi cu oameni din ce in ce mai obositi”, a marturisit Beatrice. “A fost un dans spectaculos, cu mult nerv, ati reusit sa transmiteti acea energie de care era nevoie, putin lente picioarele, dar mie mi-a placut”, a continuat jurata. 

Asadar, concurentii au facut tot ceea ce a tinut de ei pentru a se califica in marea finala. Votul telespectatorilor este insa cel care va stabili clasamentul, iar echipele pot fi sustinute astfel: 

Sore si Dark: prin SMS la 1322 cu textul “Sore” sau sunand la 0900.760.402. 

Dima si Iulia: prim SMS la 1322 cu textul “Dima” sau sunand la 0900.760.404.

Ilinca si Razvan: prin SMS la 1322 cu textul “Ilinca” sau sunad la 0900.760.406.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni