• Emisiuni
  • La Măruță
  • Stefan Banica, in exclusivitate "La Maruta": "Relatia mea cu Lavinia a inceput la luni bune de la divort"

Stefan Banica, in exclusivitate "La Maruta": "Relatia mea cu Lavinia a inceput la luni bune de la divort"

Stefan Banica, in exclusivitate "La Maruta": "Relatia mea cu Lavinia a inceput la luni bune de la divort"

Dupa ce Stefan Banica si Lavinia Parva au recunoscut ca au o relatie, Andreea Marin a declarat ca nu este deloc surprinsa de aceasta veste.

Tabloidele au speculat ca Stefan Banica si Lavinia Parva s-ar iubi deja de doi ani, insa amandoi sustin ca sunt la inceput de relatie.

"In 2011 nu a fost nimic intre mine si Stefan. Nu am despartit familii, sunt un om cu scaun la cap, am o educatie", s-a aparat Lavinia Parva cand a fost intrebata despre relatia pe care o are cu Stefan Banica.



La randul lui, Stefan Banica a hotarat sa puna capat speculatiilor si eventualelor neintelegeri, intr-un interviu acordat in exclusivitate "La Maruta".

"Sunt un om liber si am dreptul sa traiesc cu cine vreau si exact asta fac. Se speculeaza ca eu as avea o relatie cu Lavinia din 2011. Este copilareste sa crezi ca Lavinia este cea care m-a despartit Andreea", a declarat el.

"Sau este copilareste sa crezi ca Andreea m-a despartit de mama copilului meu. Intr-o relatie nu este niciodata un singur vinovat, iar cand o relatie se incheie definitiv nici nu mai conteaza cine a gresit mai mult", a precizat prezentatorul emisiunii "Dansez pentru tine".



Cat despre lipsa lui de la ziua de nastere a fiicei sale, Stefan a explicat ca a petrecut acea zi alaturi de Violeta si a punctat ca a lipsit numai de la petrecere, dintr-un motiv personal pe care i l-a comunicat fostei sotii, Andreea Marin.

"Fac tot ce pot sa fiu un tata bun pentru copiii mei. Daca acest lucru nu se va realiza, ei sunt singurii care pot spune. Violeta stie ca noi o iubim. Mama ei nu o sa se schimbe niciodata, asa cum nici tatal ei nu o sa se schimbe niciodata", a tinut el sa precizeze.



Vezi mai jos astrogramele celor trei: Andreea Marin, Lavinia Parva si Stefan Banica.

Stefan Banica
Este nascut pe o eclipsa de luna, luna fiind femeia din viata lui. Umbra eclipsei face in asa fel incat el sa fie in permanenta in cautarea in bezna a femeii perfecte. Este un barbat oscilant, schimbator, caruia ii place sa descopere lucruri noi, insa adevarata lui pasiune unde nu va actiona cu jumatati de masura ramane cariera.



Lavinia Pirva
Scorpion cu luna in Scorpion, o apa adanca, tenebroasa, complicata, care in acelasi timp poate face greseli copilaresti. In plan sentimental ii plac provocarile, dar nu intotdeauna este suficient de bine antrenata pentru a dobori probele grele pe care si le propune.



Andreea Marin
Capricorn suficient de puternic pentru a se detasa de trecut si pentru  a-si contura independenta. In ceea ce o priveste, nu functioneaza zicala: unde-s doua persoane publice intr-o relatie puterea creste, ci descreste.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni