• Emisiuni
  • La Măruță
  • Stefan Banica isi premiaza fanii in cadrul turneului "Alerg printre stele" din luna noiembrie

Stefan Banica isi premiaza fanii in cadrul turneului "Alerg printre stele" din luna noiembrie

Stefan Banica isi premiaza fanii in cadrul turneului "Alerg printre stele" din luna noiembrie

Stefan Banica incepe pe 2 noiembrie turneul national "Alerg printre stele", care se va desfasura pe parcursul lunii in zece dintre cele mai importante orase din tara, si isi premiaza fanii care ii trimit cele mai frumoase mesaje pe Facebook.

Astfel, pe 2 noiembrie, Stefan Banica va concerta la Constanta, la Casa de Cultura a Sindicatelor, pe 3 noiembrie, la Galati, la Casa de Cultura a Sindicatelor, pe 9 noiembrie ajunge la Bacau, la Teatrul de Vara "Radu Beligan", pe 10 noiembrie, la Suceava, la Casa de Cultura a Sindicatelor, pe 11 noiembrie, la Botosani, la Casa de Cultura a Sindicatelor, iar pe 12 noiembrie, la Iasi, la Teatrul National "Vasile Alecsandri".

De asemenea, pe 16 noiembrie, Stefan Banica va concerta la Pitesti, la Casa de Cultura a Sindicatelor, pe 17 noiembrie, la Brasov, la Sala Sporturilor, pe 19 noiembrie, la Cluj, la Teatrul National, iar pe 20 noiembrie, la Ploiesti, la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Toate concertele incep la ora 19.30, iar biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacole si online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro.

Totodata, Stefan Banica organizeaza o campanie online prin care va premia cinci dintre persoanele care au bilet la unul dintre concertele sale. Astfel, fanii cantaretului trebuie sa ii scrie un mesaj pe pagina sa de Facebook (facebook.com/StefanBanicaOfficial), iar cinci dintre cele mai inspirate texte vor intra in cursa pentru premii. Campania se adreseaza fiecarui oras dintre cele zece cuprinse in turneu, astfel ca fiecare localitate va avea castigatorii sai.

Cele cinci mesaje finaliste, selectate pentru fiecare oras al turneului, vor fi promovate intr-un album foto special creat pe pagina de Facebook a lui Stefan Banica si vor fi supuse votului. Toti cei care dau "like" paginii de Facebook a artistului si acceseaza albumul respectiv pot vota cele cinci mesaje pe parcursul unei zile. Mesajul care aduna cele mai multe "like-uri" la finalul zilei respective va fi desemnat castigator.

Toti castigatorii acestor cadouri/ premii vor avea acces special in backstage-ul turneului "Alerg printre stele", chiar in orasul lor, unde il vor cunoaste pe Stefan Banica, care le va inmana personal premiile. Fiecare premiu contine un album-surpriza Stefan Banica, un card cu autograful artistului, un tricou si o sapca, toate personalizate.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni