• Emisiuni
  • La Măruță
  • Adevarul lui Stefan Banica. Cantaretul da o replica acida acuzatiilor fostei sale sotii: "Nu se pupa cu realitatea!"

Adevarul lui Stefan Banica. Cantaretul da o replica acida acuzatiilor fostei sale sotii: "Nu se pupa cu realitatea!"

Adevarul lui Stefan Banica. Cantaretul da o replica acida acuzatiilor fostei sale sotii: "Nu se pupa cu realitatea!"

Dupa ce Andreea Marin a lasat sa se inteleaga faptul ca fostul ei sot ar fi avut unele iesiri violente fata de ea in timpul casniciei, si ca acesta ar fi, de fapt, adevaratul motiv al divortului dintre ei, Banica e hotarat sa puna capat speculatiilor.

Stefan Banica a raspuns acuzatiilor fostei sale sotii intr-un interviu EXCLUSIV pentru emisiunea "La Maruta".

"Acum o sa termin definitiv tragi-comedia asta ieftina, care nu onoreaza pe nimeni, nici pe cea care a intitiat-o. S-au spus lucruri grave, sa te joci cu sufletul unui copil, asta lasa repercusiuni in timp. Cu siguranta un copil e mai important  decat construirea sau ambitia construirii unei imagini publice pe seama lui. Pozitia de victima impresioneaza audienta, dar nu se pupa cu realitatea. Oamenii care ma cunosc si a caror parere conteaza pentru mine stiu adevarul" a declarat Banica.


Cantaretul a recunoscut recent si si-a asumat relatia cu Lavinia Parva, insa pare deranjat de curiozitatile unora in ceea ce priveste viata lui personala. "Oamenii care umplu salile de spectacol, la concertele mele sau la teatru, vin pentru ceea ce fac pe scena si le multumesc! Celor care urmaresc doar „show-ul” vietii mele private, „regizat” de altii, le-as recomanda sa fie mai putin atenti la viata mea, pentru ca s-ar putea sa piarda momente importante din viata lor, urmarind-o pe a mea. Si ar fi pacat! In luna noiembrie ne intalnim cu voi in orasele anuntate pentru turneul „Alerg printre stele” si va fi pentru mine, ca intotdeauna, o mare bucurie." a scris Stefan Banica pe pagina lui de Facebook.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni