• PRO TV
  • Surpriza lui Stefan Banica Jr. Ce se intampla diseara, cand "Dansez pentru tine" revine cu un nou sezon la ProTV

Surpriza lui Stefan Banica Jr. Ce se intampla diseara, cand "Dansez pentru tine" revine cu un nou sezon la ProTV

Surpriza lui Stefan Banica Jr. Ce se intampla diseara, cand "Dansez pentru tine" revine cu un nou sezon la ProTV

Traieste-ti visul la Dansez pentru tine! Show-ul revine la ProTV maine seara, de la 20:30!

Sezonul al XIV-lea "Dansez pentru tine" debuteaza pe 18 octombrie. Putini stiu, insa, ca aceasta data coincide cu ziua de nastere a lui Stefan Banica.

Indragitul prezentator implineste maine 46 de ani si isi va petrece ziua pe platourile din Buftea. "De pe 18 octombrie, ne intalnim in fiecare vineri seara la ProTV pentru al 14-lea sezon “Dansez pentru tine”. Prima editie aduce povesti emotionante, noi reguli si mult suspans in alegerea coregrafilor pentru fiecare echipa din concurs. Va pregatesc si un moment muzical, care sper ca va fi pe gustul vostru.  Ne vedem in fata micilor ecrane: vineri, de la ora 20:30, la ProTV!" a scris Banica pe pagina sa de Facebook.

Nu este prima data cand echipa de la "Dansez pentru tine" il sarbatoreste pe Banica. Aproape in fiecare an de cand prezinta emisiunea de la ProTV, ziua de 18 octombrie il prinde pe platourile de filmare, fie ca este in direct, fie ca este la repetitii.


 

La Buftea se repeta de zor acum pentru show-ul care va debuta maine, de la 20:30, la ProTV! Telespectatorii ii urmaresc pe concurenti cum evolueaza de la o editie la alta si raman de multe ori cu rasuflarea taiata atunci cand vad cu cata gratie, curaj si siguranta reusesc sa realizeze anumite miscari sau prize. In spatele performantei perechilor de la Dansez pentru tine stau insa ore intregi de munca si repetitii sub atenta observatie a coregrafilor.
 

Ruby, Sore, Ilinca Vandici, Elena Ionescu, Giani Kirita, Falemi Nana, Sorin Brotnei si Dima Trofim au acceptat provocarea de a intra in ringul visurilor de la ProTV, acolo unde vor fi nevoiti sa demonstreze ca sunt dispusi sa lupte cu daruire, generozitate si responsabilitate pentru visul partenerilor lor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni