• Emisiuni
  • Vocea României
  • Putini si-ar fi imaginat asta despre ea. Cu ce se ocupa Stella Anita inainte sa apara la "Vocea Romaniei"  

Putini si-ar fi imaginat asta despre ea. Cu ce se ocupa Stella Anita inainte sa apara la "Vocea Romaniei"  

Putini si-ar fi imaginat asta despre ea. Cu ce se ocupa Stella Anita inainte sa apara la "Vocea Romaniei"  

Stella Anita, fosta concurenta de la "Vocea Romaniei", din echipa lui Smiley, a mers la ultimele preselectii pentru noul sezon al celei mai tari competitii a vocilor, pentru a sustine participantii de anul acesta. Cantareata spune ca show-ul i-a schimbat viata si a ajutat-o sa-si continuie cariera ca artista, dupa o lunga perioada in care lucra ca editor video pentru a se intretine.

Ce inseamna pentru tine atmosfera preselectiilor Vocea Romaniei? 

 

"Cand am ajuns la preselectiile Vocea Romaniei, desi aveam cateva piese lansate cu DJ Andi, melodii care chiar au avut succes si au fost bine primite la radio si nu numai, lucram ca editor video. E foarte greu sa te intretii doar din muzica. Vocea Romaniei a reprezentat pentru mine un moment foarte important. A fost ca un declic, am inteles ca eu trebuie sa fac MUZICA pana la capat."  

 

 

Cum ti-a schimbat Vocea Romaniei viata?


"Pe mine si Andrei, Vocea Romaniei ne-a legat si mai mult. Lucrez cu el si Boier Bibescu intr-un studio e este practic un sub brand al Hahaha Prodution. Ne-am dezvoltat amandoi si acum scrie linii melodice si versuri si pentru alti artisti. Cantam in continuare cu trupa de cover-uri "Colors in Stereo", dar ma si pregatesc de lnasarea noului meu single. Voi lansa curand si videoclipul piesei "Soare" - un proiect sub umbrela Hahaha Production."

 

Ce sfaturi ai pentru cei ce de-abia de-acum incolo intra in competitia in care DOAR VOCEA CONTEAZA? 

 

"Pentru a fi artist in Romania e nevoie de talent, de multa munca cu tine insuti (in prima faza)si o personalitate puternica. Trebuie sa fii cu adevarat artist ca sa reusesti! Sa ai atitudinea de artist in fiecare por si sa demonstrezi ca asta esti. La preselectii nu trebuie sa-ti fie frica sa fii diferit. Dimpotriva, trebuie sa te manifesti ca un artist adevarat!"


Daca ar fi sa te inscrii din nou si sa participi, in echipa carui antrenor ti-ar placea sa fii?

 

"Eu, sincer, tot cu Smiley as merge mai departe. Cred ca e cel mai deschis artist si producator din Romania. E foarte important ca antrenorul sa tina cont de calitatile si parerile concurentului si sa se "muleze" pe personalitatea acestuia. Smiley e foarte relaxat si experimenteaza, ii plac vocile si reprezentatiile unice."

 

 

Pe ce crezi ca se va pune accent in noul sezon Vocea Romaniei?

 

"Eu cred ca timbrul vocal va fi principala calitate a artistilor care vor intra in concurs. Fiecare concurent trebuie sa creada in el si calitatile lui vocale. "

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni