• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Studentele venite la practica in Fierbinti au fost urmarite de intreaga tara! PRO TV - lider de audienta

Studentele venite la practica in Fierbinti au fost urmarite de intreaga tara! PRO TV - lider de audienta

Studentele venite la practica in Fierbinti au fost urmarite de intreaga tara! PRO TV - lider de audienta

In episodul de aseara, vizita celor doua studente venite in practica a facut furori in linistita localitate ialomiteana! Peste 1.4 milioane de telespectatori au urmarit pe intreg intervalul de difuzare (20:29 – 21:31) aventurile autoritatilor locale. In minutul de aur de la 21:28, aproape 2 milioane de telespectatori urmareau Las Fierbinti.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 10.4 puncte de rating si o cota de piata de 29.9%, urmatorul post clasat inregistrand 3.5 puncte de rating si 10.2% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii episodului plin de umor o audienta medie de 8.4 puncte de rating si 20% cota de piata, urmatorul post clasat inregistrand 5.9 puncte de rating si 13.9% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 7.9 puncte de rating si o cota de piata de 20.6%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 5.7 puncte de rating si 14.7% cota de piata.

In episodul de aseara, doua domnisoare au sosit in Fierbinti, special pentru seful de post Robi. Cele doua studente au venit in practica de la Academia de Politie pentru a invata meserie de la un adevarat profesionist. Extrem de atragatoare, cele doua au pus pe jar inimile barbatilor din Fierbinti. Rand pe rand, Dorel, Giani sau Bobita au incercat sa le cucereasca. Inventia lui Celentano, similara cu un dinam, a fost un... esec din fasa, singurul lucru pe care l-a generat fiind o rafala de ras in intreaga tara! 

In episodul de luni, varul lui Giani, Amigo, vine in Fierbinti! Interepretat de celebrul iluzionist Johannes, personajul va veni cu cele mai uimitoare numere de magie la carciuma lui Bobita pentru a le lua banii localnicilor. 

In aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari filmul de aventura Australia, cu Hugh Jackman si Nicole Kidman in rolurile principale.

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Lider incontestabil, Las Fierbinti este singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre sezoanele difuzate!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, de luni pana joi, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni