• PRO TV
  • "Totul e sa vrei. Retete cu 5 lei". Astazi, de la 21:30, Tanti Florica are propria emisiune culinara

"Totul e sa vrei. Retete cu 5 lei". Astazi, de la 21:30, Tanti Florica are propria emisiune culinara

"Totul e sa vrei. Retete cu 5 lei". Astazi, de la 21:30, Tanti Florica are propria emisiune culinara

Cel de-al doilea sezon al sitcomului debuteaza astazi, de la 21:30, la ProTV!


Coplesita de toate facturile care trebuie achitate, Tanti Florica isi pierde cumpatul chiar la inceput de sezon. In primul episod, difuzat de ProTv miercuri, 2 octombrie, de la 21:30, Victorita (Adriana Schiopu) simte pe pielea ei ce poate sa faca Florica la nervi atunci cand se trezeste cu o pizza pusa direct in cap. Culmea, nici Victorita nu pare a fi in apele ei, de vreme ce nu rateaza nicio licoare cu care se poate imbata, nici macar otetul sau spirtul. 

Vazand ca asa nu se mai poate, Tutu (Octavian Strunila) vine cu ideea de a face un site prin intermediul caruia familia sa vanda lucrurile de care nu mai are nevoie si sa mai faca astfel rost de ceva bani.



Toate nimicurile isi fac loc pe „rafturile” site-ului, iar pe Tataie chiar spera sa-l vanda la un pret foarte bun. In toata aceasta agitatie, Florica primeste o ofera de nerefuzat de la voyo.ro: aceea de a avea propria emisiune culinara, unde, sub deviza Totul e sa vrei. retete cu 5 lei gospodina ar trebui sa vanda ponturi de criza celor care vor sa exceleze in bucatarie. Imediat, casa Floricai se transforma in platou de filmare, iar cele doua nurori, Maria (Cristina Mihailescu) si Beti (Ioana Ancea) in doua asistente tv extrem de sexi.  

Tot in acest episod, Elena (Tania Popa) este in al noualea cer pentru ca iubitul ei, Mihai (Lucian Ifrim), o cere de sotie. Cum reactioneaza insa Tanti Florica, veti afla urmarind primul episod al sitcomului. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni