• PRO TV
  • Tanti Florica ajunge pe perfuzii dupa ce consuma droguri. Miercuri, de la 21:30, la ProTV

Tanti Florica ajunge pe perfuzii dupa ce consuma droguri. Miercuri, de la 21:30, la ProTV

Tanti Florica ajunge pe perfuzii dupa ce consuma droguri. Miercuri, de la 21:30, la ProTV

Spiritele se incing din ce in ce mai tare in noul episod al sitcomului Tanti Florica, difuzat de ProTV miercuri, 9 octombrie, de la 21:30.

Dorindu-si cu ardoare un nepot, ea ii tine predica Mariei (Cristina Mihailescu) despre alimentatia sanatoasa pe care ar trebui sa o adopte orice femeie care isi doreste sa ramana insarcinata. Satula de indiscretia soacrei sale, Maria face o criza de nervi si o ameninta ca atunci cand li se va naste copilul, ea si tutu se vor muta la mama ei.

Victorita (Adriana Schiopu) reuseste cu chiu cu vai sa se salveze din propria casa dupa ce este inundata, iar Mihai (Lucian Ifrim) vine acasa la Florica in interes de serviciu: Giani si Tutu sunt, din cate se pare, implicati intr-o tranzactie cu droguri. Curioasa din fire, atunci cand va avea ocazia sa descopere pachetul cautat de oamenii legii, Florica va vrea sa vada cum sunt drogurile, iar asta o va face sa ajunga pe perfuzii.

In toata aceasta nebunie, Tataie (Rudy Rosenfeld) pare a fi mai in forma ca niciodata. Mai mult decat atat, incepe sa-i aplice nurorii sale acelasi tratament cinic si nemilos de care a tot avut parte. 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni