• PRO TV
  • Tanti Florica este o mama de profesie, in fiecare miercuri, de la 21:30, la ProTv

Tanti Florica este o mama de profesie, in fiecare miercuri, de la 21:30, la ProTv

Tanti Florica este o mama de profesie, in fiecare miercuri, de la 21:30, la ProTv

Incepand din 3 octombrie Tanti Florica este mama serilor de miercuri, la ProTV!

 

Este o femeie puternica, plina de viata, bagacioasa si careia nu-i scapa nimic, insa mai presus de toate acestea isi iubeste copiii. Tanti Florica, o veritabila mama de profesie, le va incanta telespectatorilor ProTv serile de miercuri, in fiecare saptamana, de la 21:30.

Faptul ca interpretezi un rol de femeie te obliga din cand in cand sa vezi lucrurile mai in profunzime si sa incerci sa intelegi mai bine sentimentele unei femei singure, care are o casa de intretinut”, a declarat Florin Calinescu referitor la sansa de a fi Tanti Florica la ProTv. 

Mrs. Brown’s Boys, celebrul show din Irlanda si Marea Britanie care a inspirat Tanti Florica, a castigat anul acesta premiul BAFTA pentru cea mai buna comedie de situatie, iar Ben Kellett, regizorul productiei, este cel care, alaturi de Florin Calinescu si Bogdan Dumitrescu, semneaza si regia serialului difuzat de ProTv.

Tot ceea ce ne dorim este sa facem oamenii sa rada si se pare ca ne iese acest lucru”, a declarat dupa ce a aflat ca productia a fost distinsa cu premiul BAFTA Brendan O’Carroll, actorul care interpreteaza personajul principal in Mrs. Brown’s Boys. 

Publicul live, prezent in platou alaturi de actori in fiecare episod, reprezinta o inovatie pentru piata romaneasca de televiziune, conferind autenticitate, dinamism si interactivitate productiei pe care telespectatorii ProTv o vor putea urmari din 3 octombrie, in fiecare miercuri. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni