• PRO TV
  • Tanti Florica descopera mirajul socializarii pe Facebook! Nu pierde un nou episod, astazi, de la 22.00, la ProTV

Tanti Florica descopera mirajul socializarii pe Facebook! Nu pierde un nou episod, astazi, de la 22.00, la ProTV

Tanti Florica descopera mirajul socializarii pe Facebook! Nu pierde un nou episod, astazi, de la 22.00, la ProTV

Febra socializarii pe Internet o cuprinde inclusiv pe Tanti Florica! Elena (Tania Popa) este cea care o introduce pe Florica in tainele renumitei platforme Facebook si cea care ii creeaza si un cont.

Nu trece mult de la primul click si Florica il regaseste pe Costelus, un barbat chipes cu care avusese in scoala profesionala o aventura pe care, din cate se pare, nu a uitat-o, in ciuda trecerii anilor. Florica este imediat cuprinsa de febra revederii, unde mai pui ca barbatul pare sa nu fi imbatranit deloc. Soarta pare sa-i surada femeii pentru ca, desi traieste peste hotare, Costelus trebuie sa revina in Romania pentru a intra in posesia unei mosteniri. 

Aranjata din cale-afara si cu masa pregatita, Tanti Florica traieste cu pasiune momentul in care va putea fi din nou in bratele puternice ale barbatului. In momentul in care Costelus isi face insa aparitia, Florica realizeaza ca intr-adevar nu tot ce zboara se mananca, nici macar pe Internet. Dezamagirile nu se opresc aici, iar Tanti Florica va simti pe propria piele cum este sa fii pe cale de a fi evacuat din casa in care ai trait o viata intreaga. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni