• PRO TV
  • Diseara, de la 21:30, Tanti Florica si Victorita pleaca in vacanta la bai

Diseara, de la 21:30, Tanti Florica si Victorita pleaca in vacanta la bai

Diseara, de la 21:30, Tanti Florica si Victorita pleaca in vacanta la bai

Atunci cand niste fotografii dintr-o vacanta din tinerete isi fac aparitia dintr-o carte de retete culinare, Tanti Florica afla ca Victorita nu a fost niciodata la bai pentru ca... ii este frica sa mearga cu trenul.

In cel de-al optulea episod al sitcomului, difuzat de ProTv miercuri, de la 21:30, Tanti Florica planuieste sa-si duca prietena de-o viata intr-o vacanta de neuitat. Sansa pare sa-i surada cu atat mai mult cu cat gaseste dosit in fotoliul pe care isi face veacul Tataie un teanc de bani. Asadar, timp de doua saptamani, cele doua prietene se vor relaxa la bai, iar Florica spera chiar sa intalneasca acolo un barbat alaturi de care sa-si refaca viata. 

Profitand de absenta stapanei casei, Tataie are de gand sa petreaca asa cum a mai vazut doar prin filmele deocheate pe care le urmareste cu tot mai mult interes. Giani promite sa aduca doua domnisoare care sa incinga atmosfera, in timp ce Tataie va achita nota de plata aferenta unei petreceri de un asemenea calibru. Ce se intampla atunci cand batranul isi da seama ca nu mai are banii, intr-un nou episod al sitcomului Tanti Florica.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni