• Emisiuni
  • La Măruță
  • Tatal Biancai Dragusanu, declaratii socante despre fiica sa si Adrian Cristea

Tatal Biancai Dragusanu, declaratii socante despre fiica sa si Adrian Cristea

Tatal Biancai Dragusanu, declaratii socante despre fiica sa si Adrian Cristea

Jimmy Dragusanu a fost vehement cu privire la relatia dintre fiica sa si Adrian Cristea: "Daca Bianca se mai impaca cu Cristea, nu o mai recunosc de fiica. Tai orice legatura cu ea", a spus el "La Maruta".

"Cristea sa nu mai incerce. Noi, barbatii, nu avem scrupule. S-o lase in pace. Intre Adrian Cristea si Victor Slav e diferenta ca de la cer la pamant. Eu am trait printre fotbalisti si cunosc toate caracterele", a adaugat Jimmy Dragusanu in interviul "La Maruta".

"Poate si Cristea are calitatile lui, dar locul lui este pe teren, ca viata de fotbalist e scurta. S-o lase pe Bianca in pace. Daca ea nu il lasa... pentru mine nu mai exista", si-a avertizat el fiica.

De cealalta parte, Jimmy Dragusanu tine inca legatura cu fostul ginere, Victor Slav, iar simpatia pare sa fie reciproca.

"O seara linistita in compania unui om cu un caracter frumos si o sinceritate rara", a scris prezentatorul rubricii meteo de la ProTV in descrierea imaginii de mai jos, in care apare alaturi de tatal Biancai Dragusanu.



Nu la fel de bine stau lucrurile intre Victor si fosta sotie. Prezentatorul a mai postat duminica dimineata un mesaj pe Facebook, adresat cel mai probabil Biancai, prin care o anunta ca trebuie sa ii demonstreze ca il iubeste, nu doar sa ii spuna acest lucru.

"Faptele mereu demonstreaza de ce vorbele nu inseamna nimic", este mesajul transmis de Victor Slav pe contul lui oficial de pe reteaua de socializare mentionata.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni