Telespectatorii au intrat in ringul confruntarilor la Vocea Romaniei

Telespectatorii au intrat in ringul confruntarilor la Vocea Romaniei

Cea de-a doua editie de confruntari a adus in ringul de la Vocea Romaniei cele mai neobisnuite alaturari de voci. Dupa repetitii indelungate concurentii au pasit pe scena pentru a se confrunta si a castiga un loc printre cei mai buni in cursa catre marele trofeu al vocilor. Pe tot parcusul emisiunii aproximativ 1.6 milioane de telespectatori au fost alaturi de ei, iar in minutul de maxima audienta de la 20:53, peste 2.1 milioane de romani au intrat in ringul confruntarilor de la Vocea Romaniei.

Editia de aseara a inregistrat pe segmentul comercial 10.5 puncte de rating si 26.7% share in intervalul de difuzare 20:30– 24:17. Postul de televiziune de pe locul doi a reusit sa obtina 7.1 puncte de rating si 18% share.
 
La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 8.5 puncte de rating si 19.3%  share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 6.4 puncte de rating si 14.6% share. La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 8.2 puncte de rating si 19.5% share, locul secund inregistrand 5.3 puncte de rating si 12.6% share.
 
Marius Moga isi ia revansa, iar concurentii dau tot ce au mai bun pe scena
 
Seara a fost deschisa de Ilinca Bacila si Angela Vescu, din echipa Loredanei, care au interpretat piesa Counting Stars. Chiar daca pe Angela o durea foarte tare gatul, aceasta a reusit sa treaca cu brio de piesa, insa Loredana a ales sa mearga mai departe cu Ilinca. 
 
Startul emisiunii a fost marcat de bunavointa lui Pavel Bartos, care i-a oferit sansa lui Marius sa isi ia revansa pentru editia trecuta, imitandu-i rand pe rand pe Smiley, Loredana si Tudor Chirila. Cei trei antrenori nu au fost multumiti de prestatia lui Moga, fiecare dintre ei oferindu-i sfaturi despre cum ar fi putut sa se descurce mai bine.
 
A doua confruntare a fost intre Marina Velle si Alina Dogaru, din echipa lui Marius. Cele doua au acaparat scena cu piesa Thriller. Antrenorii nu au fost impresionati de alegerea piesei, considerand ca nu le-au fost scose in evidenta vocile. Cu toate acestea, Marius a fost foarte mandru de cum au cantat si a ales sa mearga mai departe cu Alina. 
 
Primul duet din echipa lui Tudor le-a avut protagoniste pe Elena Javelea si Petra Acker care au vrajit antrenorii prin interpretare si improvizatie cu piesa I Put A Spell On You. Moga a incercat sa il ajute pe Tudor in luarea deciziei: “Daca ar fi sa aleg eu, as alege sa ia decizia Tudor”, iar Chirila a decis sa mearga mai departe cu Petra. 
 
Un nou moment rock a fost pus in scena de echipa Smiley, de aceasta data Gelu Graur si Cosmin Dragomir au ispitit antrenorii si telespectatorii cu Tainted Love. Pavel a fost cel care a rezumat foarte bine acest moment: “Desi au inceput cocosi, fiecare in felul lui, au terminat frati”. Pana la luarea deciziei elevul Tudor Chirila s-a luat in gura cu directorul de scoala Marius Moga, care l-a “complimentat” pe Smiley pentru ca a reusit sa arate asemanarile dintre cei doi concurenti. Dupa un vox box, cum a spus Loredana, Smiley a ales sa mearga mai departe cu Gelu. 
 
Un duet masculin, sensibil si puternic a fost pus in scena de concurentii Loredanei, Valentin Uzun si Botond Suranyi, cu piesa Love Is Blindness. Pasii de dans ai lui Valentin l-au facut pe Pavel sa exclame: “Mama, este cal pur sange!”. Loredana a avut de luat cea mai grea decizie de pana acum, deoarece cei doi erau foarte diferiti, insa l-a ales pe Valentin. 
 
Confruntarea dintre Alexandra Baraceanu si Anda Dimitriu din echipa Moga, pe piesa Rehab, l-a facut pe antrenorul lor sa declare: “Sunt cel mai trist la duelul asta!”. Momentul celor doua concurente i-a adus antrenorului numai cuvinte de lauda. Intre street si classy, Marius a ales sa mearga mai departe cu varianta street reprezentata de Anda Dimitriu. 
 
Confruntarea din echipa lui Smiley dintre Alina Anusca si Ana Maria Georgescu a adus in ring piesa Unwritten, transformand-o in cel mai surprinzator moment al serii. Alina s-a remarcat printr-o atitudine pozitiva si energica. Antrenorii au simtit diferenta de intrepretare intre cele doua si au avut de obiectat faptul ca nu au cantat impreuna si nu au comunicat. Tudor Chirila a uimit prin sinceritatea sa: “Nu sunt un fan al acestui moment si nici al acestei piese si cu asta am terminat!”. Decizia lui Smiley de a merge mai departe cu Alina s-a bazat pe deschiderea si determinarea acesteia de a invata lucruri noi. 
 
Vocea Romaniei a continuat cu Ligia Hojda si Anca Petcu, cele doua pasind in scena cu piesa Because Of You. Acest duet a adus sustinatori celebrii de partea Ancai - Stella Anita si Andrei Chermeleu, concurenti ai editiei precedente. Confruntarea lor a adus un moment plin de emotie in ringul de la Vocea Romaniei, iar Tudor a ales sa mearga mai departe cu Ligia. Supriza a venit din partea lui Smiley, care a luat-o pe Anca la el in echipa datorita timbrului deosebit pe care aceasta il are. Chiar Marius Moga a spus: “Timbru ca al Ancutei nu am auzit in sezonul patru de Vocea!”.
Astfel, daca in editia trecuta Tudor a salvat un concurent din echipa lui Smiley, de aceasta data Smiley a decis sa salveze un concurent din echipa lui Tudor.
 
Andrei Cheteles si Tatiana Heghea, din echipa Loredana, s-au confruntat pe piesa Don’t Stop Me Now. Personajul lui Andrei a creat un moment deosebit, mimica lui ajutand versurile sa prinda contur spre deliciul antrenorilor si al telespectatorilor. Tudor a fost impresionat si amuzat: “A jucat tot asta!”. Smiley a fost foarte amuzat de prestatie si i-a spus Loredanei: “Nu stiu cum ai reusit sa faci combinatia asta! Cu o femeie care arata in halul asta si cu un barbat, oricare ar fi fost, m-as fi uitat numai la ea, dar m-am uitat numai la el!”. De aici a mai fost doar un mic pas pana a pornit discutia despre ciucaleti, iar cei trei antrenori au inconjurat-o pe Lori pentru a o ajuta sa ia cea mai buna decizie. Glumele nu s-au oprit, insa Loredana a decis sa continue concursul cu Andrei. 
 
Un alt duet care a fost o surpriza chiar si pentru antrenor a fost cel dintre Emilia Musala si Alin Gheorghisan, care au cantat piesa Let’s Get It On. Acesta a fost momentul care i-a deschis apetitul lui Marius pentru glume: “Aveti voci puternice, dar cantati-ne o melodie!”. Comparatiile cu animale si demonstratia lui Moga despre cum a sunat piesa au creat un moment de maxim amuzament. Prestatia lor s-a transformat in momentul antrenorilor si umorul a luat locul liniei melodice. intr-un final, Smiley a ales sa mearga mai departe cu Alin Gheorghisan. 
 
Cea de-a doua editie de confruntari a fost presarata cu umor, antrenorii fiind la inaltime. Vinerea viitoare telespectatorii vor fi martorii ultimei editii de confruntari si vor vedea care sunt cei mai buni concurenti care vor ajunge in galele Live. 
 
In etapa confruntarilor, romanii pot vedea in timp real la TV rezultatele votului din aplicatia “Fii Antrenor”, care a strans deja peste 140.000 de descarcari. Oricine poate intra in rolul de antrenor si isi poate sustine preferatii prin intermediul aplicatiei “Fii Antrenor” disponibila in AppStore si Google Plus.
 
Editiile Vocea Romaniei pot fi revazute oricand pe voyo.ro.
 
 Vocea Romaniei – Doar Vocea conteaza! Vineri, de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni