Telespectatorii au urmarit ieri lupta dintre Super Mamici si Mega Tatici, la Ce spun romanii!

Telespectatorii au urmarit ieri lupta dintre Super Mamici si Mega Tatici, la Ce spun romanii!

Echipa Super Mamicilor, din care au facut parte Dana Rogoz, Oana Cuzino, Nicolle Stanese si Corina Bud, a infruntat ieri, la Ce spun romanii, echipa Mega taticilor, care a fost reprezentata de Catalin Maruta, Dan Cruceru, Razvan Fodor si Adi Sina. 

Timp de o ora, cei opt concurenti s-au distrat alaturi de gazda emisiunii, Cabral, si au incercat sa stranga cat mai multe puncte, transformate in bani, pentru cele doua cauze pentru care au luptat. La final, Super Mamicile au castigat editia, dar si premiul cel mare pentru organizatia World Vision. Mega taticii au obtinut premiul de consolare pentru fundatia MagiCAMP. Ambele sume de bani au fost dublate de PRO TV.

Editia de aseara Ce spun romanii a fost urmarita de peste 1 milion de telespectatori la nivel national. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, emisiunea a inregistrat in intervalul de difuzare, intre 17:49 – 18:59, 5.9 puncte de rating si 17.6% share, in timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obtinut 4.5 puncte de rating si 13.5% share.

Distractia continua astazi, de la ora 16:00, cu familia Baltatu, aflata la cea de-a treia editie Ce spun romanii, si familia Haita. Concurentii vor face tot posibilul sa ghiceasca cele mai populare raspunsuri date de romani, sa castige premiul editiei si sa fie cu un pas mai aproape de marele premiu.

In fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16:00, telespectatorii sunt asteptati sa afle Ce spun romanii, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Ce spun românii?

Articole pentru emisiune Ce spun românii?

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni