• PRO TV
  • Ti-ai imaginat-o pe Iulia Vantur in rol de Scufita Rosie? Iat-o asa cum nu ai mai vazut-o niciodata, la "Serviciul Roman de Comedie"

Ti-ai imaginat-o pe Iulia Vantur in rol de Scufita Rosie? Iat-o asa cum nu ai mai vazut-o niciodata, la "Serviciul Roman de Comedie"

Ti-ai imaginat-o pe Iulia Vantur in rol de Scufita Rosie? Iat-o asa cum nu ai mai vazut-o niciodata, la "Serviciul Roman de Comedie"

Prezentatoarea show-ului "Dansez pentru tine", care debuteaza vineri, 18 octombrie, cu un nou sezon la ProTV, face un rol de zile mari saptamana aceasta la "Serviciul Roman de Comedie".

Miercurea aceasta, Iulia Vintur are o aparitie neasteptata la ”Serviciul Roman de Comedie”: de la 20.30 la ProTV, frumoasa prezentatoare de la ”Dansez pentru tine” se va transforma in Scufita rosie si va sta de vorba cu mult umor cu bunica sa, nimeni alta decat Jojo.

"Dansez pentru tine" incepe vineri, de la 20:30, la ProTV! Vezi perechile care intra in ringul visurilor si afla povestile concurentilor

Tot atunci, Iulia va face parte, alaturi de Toni Grecu si Prigoana (Catalin Neamtu) din juriul emisiunii concurs de la SRC ”Asa ceva nu exista”, in fata lor prezentandu-se doi ingineri de calculatoare ratati, care vor prezenta o noua metoda de facut vin: vinul care se stoarce in laptop si care se cheama cibernet sauvignon.

Iulia Vintur va vorbi miercuri seara la SRC despre cariera sa in televiziune, despre inceputurile meseriei de jurnalist la Iasi si ii va cunoaste pe Costel (Mihai Bobonete) si iubita sa Lovinia (Aniela Petreanu), care isi doresc sa participe la ”Dansez pentru tine” ca sa obtina bani sa scape de sprancenele stufoase.

Un dialog de-a drpetul savuros va avea loc intre Greta (Gina Pistol), Areta (Jojo) si Veronica. Cele trei discuta despre cure de slabire si sacrificiile pe care le fac femeile pentru a fi frumoase. Veronica insa e de parere ca femeile fac o mare greseala si ca nu ar trebui sa renunte la placerile vietii, cum ar fi saorma. Membrii Asociatiei Chit-Chit, o asociatie de protectie a sobolaneilor, vin si ei la SRC pentru a protesta impotriva prigoanei sobolanilor din tara. Acestia vor sa opreasca demersurile unei firme canadiene de a extrage sobolanii din subsolul patriei, pe motiv ca asemenea aurului, cartitelor sau morcovilor si sobolanii fac parte din comorile tarii.




Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni