• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Tombola din Fierbinti a strans milioane de telespectatori in fata televizoarelor. Un nou episod, azi, de la 20:30

Tombola din Fierbinti a strans milioane de telespectatori in fata televizoarelor. Un nou episod, azi, de la 20:30

Tombola din Fierbinti a strans milioane de telespectatori in fata televizoarelor. Un nou episod, azi, de la 20:30

Tombola misterioasa, la care majoritatea locuitorilor din Fierbinti au castigat masini, a fost urmarita cu interes de peste 1.9 milioane de telespectatori la nivel national pe intreg intervalul de difuzare (21:28-22:30). In minutul de aur de la 21:54, peste 2.4 milioane de telespectatori urmareau Las Fierbinti.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 12.6 puncte de audienta si o cota de piata de 29.1%, urmatorul post clasat inregistrand 5.1 puncte de rating si 11.9% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii episodului plin de umor o audienta medie de 10.1 puncte de rating si 19.7% cota de piata, urmatorul post clasat inregistrand 6.2 puncte de rating si 12.1% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 10.7 puncte de rating si o cota de piata de 20.8%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 6.2 puncte de rating si 12.1% cota de piata.

Bobita s-a dovedit a fi organizatorul tombolei, dornic sa faca niste bani frumosi, fara prea mare efort. Scamatoria a mers de minune pana in momentul in care pe fir a intrat Giani. Cu o oarecare urma de invidie, acesta a incercat sa ofere un bonus castigatorilor tombolei: o locuinta. Pana la urma, Bobita a reusit sa-l potoleasca.

In episodul din aceasta seara de la 21:30, frenezia tombolei continua! Primarul Vasile si-a dat seama ca nu va putea intretine cele patru masini nemtesti pe care le-a castigat, asa ca ii propune lui Robi un schimb avantajos. In acelasi episod, Robi va investiga presupusul viol, care ii are protagonisti pe Gianina si Ardiles. Toate acestea vor avea un deznodamant cu totul neasteptat! 

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni