Trupa “La-La Band” a facut show la Pro FM, in emisiunea lui CRBL. GALERIE FOTO

Trupa “La-La Band” a facut show la Pro FM, in emisiunea lui CRBL. GALERIE FOTO

Aseara, de la 19.00, invitatii lui CRBL, tinerii din trupa “La-La Band”, au facut un adevarat show timp de doua ore in studioul ProFm. Adolescentii simpatici si talentati din “La-La Band” s-au simtit foarte bine in compania DJ-ului CRBL de la ProFM, alaturi de care au glumit, au ras si au povestit.

Bineinteles, au demonstrat live ca stiu sa cante foarte bine. Ei au cantat pentru ascultatorii ProFM piesa lor de debut “Stage of Joy”, si melodii ale unor artisti faimosi. Alina Eremia a interpretat melodia Christinei Aguilera – “You Lost Me”, Dorian Popa a cantat melodia “Sorry Seems to Be the Hardest Word”, Sore a interprerat “Umbrella” a Rihannei, Cristina Ciobanasu a cantat “Over the Rainbow”, Alexia Talavutis a cantat “The Boy is Mine”, Monica Odagiu a cantat “Somebody to Love”, iar Raphael Tudor a cantat piesa din repertoriul Depeche Mode – “Personal Jesus”.

Gasca vesela le-a transmis fanilor sa nu fie mahniti din cauza faptului ca a venit toamna si incepe scoala, pentru ca au o veste buna– din 12 septembrie, de la 20.30, va incepe serialul muzical “Pariu cu viata”, la ProTv.

Fanii trupei pot vedea mai multe poze si materiale video din studioul ProFM pe blogul trupei http://lalaband.protv.ro/ si pe contul lor de Facebook.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni