• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Umorul a fost din nou pe primul loc in preferintele telespectatorilor! "Las Fierbinti", lider de audienta!

Umorul a fost din nou pe primul loc in preferintele telespectatorilor! "Las Fierbinti", lider de audienta!

Umorul a fost din nou pe primul loc in preferintele telespectatorilor! "Las Fierbinti", lider de audienta!

Las Fierbinti a adus in fata telespectatorilor si in aceasta saptamana intamplarile savuroase ale celebrelor personaje! Aventurile fierbintenilor din cele trei episoade difuzate saptamana aceasta au reunit o medie de aproape 1.3 milioane de telespectatori pe parcursul celor trei episoade difuzate luni, marti si joi, de la 20:30.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta in aceasta saptamana, cu o medie 8.7 puncte de rating si o cota de piata de 26.6%, urmatorul post clasat inregistrand o medie de 4.4 puncte de rating si 13.4% cota de piata.

Saptamana viitoare, Las Fierbinti se vede la PRO TV de luni pana joi, la 20:30. Hohotele de ras vor izbucni in momentul in care Robi este trimis la negocieri, pentru ca afacerile primarului Vasile sa mearga bine. Celentano va lua o decizie radicala pentru a cuceri femeile. O mare petrecere se va da in Fierbinti de ziua lui Robi, care s-a hotarat sa o invite pe Geanina la el, insa planurile sale nu se potrivesc cu cele din targ, iar seara lui romantica va fi distrusa. Primarul Vasile va recurge iar la tot felul de planuri nebanuite pentru a-si atrage foloase, sub pretextul binelui localitatii pe care o pastoreste, iar preocuparile Geaninei devin din ce in ce mai interesante si mai variate, insa ea le intampina, de fiecare data, cu aceeasi uimire si bucurie caracteristica.

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni