• PRO TV
  • Vica Blochina renunta la confortul de acasa pentru "Ferma Vedetelor"

Vica Blochina renunta la confortul de acasa pentru "Ferma Vedetelor"

Vica Blochina renunta la confortul de acasa pentru "Ferma Vedetelor"

Vica Blochina este una dintre cele 12 vedete care au acceptat provocarea lansata de “Ferma Vedetelor”. Ea se i se alatura lui Stefan Stan in cea mai mare provocare 100% romaneasca din sezonul de primavara si este gata sa renunte la confortul lumii moderne pentru experienta inedita de la “Ferma Vedetelor”.

Vica Blochina a devenit un personaj prezent in lumea mondena datorita carismei sale, iar recent pasiunea pentru ingrijire si producerea propriilor tratemente, creme si produse de ingrijire ocupa un loc important in viata ei. Pe langa viata mondena, Vica este si o mama model, care se implica activ in viata fiului ei, de aceea cel mai greu lucru la acest proiect va fi despartirea de el, fiind obisnuiti sa isi petreaca tot timpul impreuna. 

Proiectul mi s-a parut extrem de incitant! Nu stiu daca voi avea a doua oara o sansa ca asta, asa ca trebuie sa profit! Sunt convinsa ca va fi o lectie de viata nemaipomenita, pe care vreau sa o traiesc intens. De doua luni mi-am schimbat regimul de viata: merg de doua ori pe zi la sala, mananc sanatos, fac yoga - ma simt perfect. Am fost chiar si la o ferma pentru o zi. Nu am stat insa niciodata atat de mult fara Edan si la un loc cu 11 oameni cu care n-am iesit nici macar la o cafea inainte. Sunt curioasa cum va fi Vica atunci cand va parasi ferma. Ce se va intampla cu Vica cea de acum?”, a declarat Vica.

Timp de 3 luni, cele 12 vedete vor trebui sa locuiasca izolate la o ferma, in conditii de acum 100 de ani: fara electricitate, telefoane mobile, mancare sau internet. Insa, provocarile nu se vor rezuma doar la a locui impreuna, cei 12 concurenti vor trebui sa faca fata unor sarcini saptamanale si zilnice care le pot aduce beneficii, iar Iulia Vantur, gazda emisiunii, va fi alaturi de concurenti pentru a lua pulsul locului si a fi alaturi de ei in momentele grele. 

PRO TV – Gandeste liber!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni