• Emisiuni
  • La Măruță
  • Victor Slav, declaratii neasteptate "La Maruta": "Bineinteles ca o mai iubesc pe Bianca"

Victor Slav, declaratii neasteptate "La Maruta": "Bineinteles ca o mai iubesc pe Bianca"

Victor Slav, declaratii neasteptate "La Maruta": "Bineinteles ca o mai iubesc pe Bianca"

Victor Slav a declarat pentru prima data ca sentimentele lui pentru Bianca Dragusanu nu s-au schimbat, chiar daca a depus actele de divort. Regreta, insa, ca a incercat sa o schimbe pe roscata.

"Nu regret niciun moment ca m-am casatorit, insa nu mi-am imaginat niciodata ca se va sfarsi dupa nici 6 luni", a declarat el "La Maruta".

"Nu faceam acest pas daca credeam ca se ajunge aici. Orice se intampla in viata se intampla cu un scop bine definit si din care ai de invatat. M-am intrebat de multe ori de ce am trait acest lucru si ce ar trebui sa invat din aceasta experienta. Eu consider ca am invatat ca sunt perfectionist si vreau sa mearga intr-o anumita directie, nu intotdeauna e bine ce crezi tu sau ce vezi tu vede toata lumea, mai ales o femeie. Am invatat ca nu trebuie sa schimb omul de langa mine. Am incercat sa o schimb pe Bianca. Am incercat sa o fac sa fie mai echilibrata, mai diplomata, sa se gandeasca de doua ori inainte, sa intreb si pe altii cand ia vreo decizie, pe cei apropiati" , a adaugat Victor Slav.

Intrebat de Catalin Maruta daca o mai iubeste pe Bianca Dragusanu, prezentatorul rubricii meteo de la ProTV a raspuns: "Bineinteles!"

"Nu o urasc pe Bianca, insa am avut un sentiment de furie. Sentimentul de iubire nu dispare imediat, orice s-ar intampla. Poate fi inlocuit, dar ai doar senzatia ca este inlocuit cu ura sau cu furie, neincredere. La mine nu mai exista furie, totul este foarte clar pentru mine. Eu nu sunt Victoras baiatul bun, sunt Victor, am 33 de ani. In 2014 bunatatea este confundata cu prostia. Sunt orice, numai prost nu. Asa ca nu sunt baiatul bun, sunt un baiat diplomat. Eu, spre deosebire de Bianca, stiu cand sa tac si cand sa spun unele lucruri, nu actionez din impuls", a continuat Victor.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni