• Emisiuni
  • La Măruță
  • Viorel Lis isi face testamentul. Care sunt dorintele fostului primar al Capitalei si ce spune Oana, sotia lui

Viorel Lis isi face testamentul. Care sunt dorintele fostului primar al Capitalei si ce spune Oana, sotia lui

Viorel Lis isi face testamentul. Care sunt dorintele fostului primar al Capitalei si ce spune Oana, sotia lui

Vorel Lis a decis sa isi faca testamentul, asa ca a mers cu sotia lui la notar, pentru a se interesa in legatura cu ce e de facut.

Viorel Lis nu vrea sa rudele sale se se certe pe averea lui, asa ca vrea sa lase totul in ordine. "Nu e o urgenta, nu ma grabesc, sunt bine cu medicamentele pe care le iau. Intotdeauna am luat-o ca pe o gluma, dar vreau sa ma intereseze", a declarat fostul primar al Capitalei.

Prima dorinta pe care a marturisit-o la notar a fost ca si-ar dori sa fie incinerat dupa moarte. “Eu nu sunt de acord, dar e ideea lui” a spus Oana. “Am tinut foarte mult la casa mea de la tara si ce ramane din mine sa fie in gradina casei unde am copilarit” a explicat Lis. “Nu am fost influentat de Oana niciodata, nici pozitiv, nici negativ. Pentru mine, ea este o persoana care mi-a facut viata mai frumoasa” a mai precizat el.

Viorel Lis a fost sa vada ce acte ii trebuie pentru testament si planuieste ca averea lui sa o imparta intre Oana si copii. Oana nu e de acord ca si copiii lui sa primeasca ceva, avand in vedere felul in care s-au purtat cu el. “Eu sunt singura ca are grija de Viorel. Datorita mie este in viata”, a spus Oana, care este cu fostul primar al Capitalei la bine si la greu de 15 ani.

Trebuie sa le las si copiilor din avere. Vreau sa fiu un om drept, cinstit, corect. Nu am sa ii las nimic surorii mele. Cand eram in functie de primar, sora mea nu se supara nimeni pe mine, venea sa ceara” a spus Viorel Lis, care nu a mai vorbit cu Florentina Lis, singura lui sora ramasa in viata, de 13 ani.

Sper sa fie cat mai tarziu treaba cu inmormantarea. Eu vreau s-o vad pe Oana batrana. Cum ma inteleg eu cu Oana, rar se intalneste” a adaugat el.

 


Starea de sanatate a lui Viorel Lis s-a agravat in ultima perioada. Pe langa pierderile de memorie, fostul edil al Capitalei se confrunta si cu o depresie severa.

Singura persoana pe care Viorel o are aproape in aceste momente dificile este Oana, sotia lui, care nu s-a desprins de langa el. Printre lacrimi, Oana a vorbit despre cum se simte acum sotul ei.

"Nu e bine. Il doare capul, nu recunoaste lumea. Mi-e foarte greu. De multe ori rad ca nebuna sau plang. Eu trebuie sa fiu tare pentru el", a povestit sotia lui Lis.

Fostul primar are leziuni pe creier, iar medicii au avertizat-o pe Oana ca acest lucru creste riscurile unor atacuri cerebrale repetate si riscul de dementa. "Cand Viorel era in putere era inconjurat de multi verisori, prieteni. Acum, oamenii aceia inventeaza tot felul de scuze ca sa nu fie in preajma", a mai adaugat Oana Lis.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni