"Vocea Romaniei" - Batalia LIVE pentru marea finala se da ACUM, la ProTV

<span style="color:#f00;">"Vocea Romaniei"</span> - Batalia LIVE pentru marea finala se da ACUM, la ProTV

Sambata, 21 decembrie de la 20:30, la ProTV, cele mai bune opt voci din sezonul al treilea al show-ului "Vocea Romaniei" vor da totul pe scena pentru a intra in marea finala a competitiei. “Concentratia de talent e mai mare in fiecare echipa, iar concurenta devine din ce in ce mai acerba”, a declarat Marius in editia trecuta a show-ului.

Descarca aplicatia Vocea Romaniei si poti castiga un iPad Air!

 

Moga ataca semifinala pentru prima data alaturi de doua concurente: Sanziana Norina Niculae, preferata publicului in editiile trecuta, si Jovana Milovanovic, roscata cu ochi albastri si voce de vis, care a fost salvata de antrenor de la eliminare.

 

 

In echipa lui Brenciu, lupta se va da intre Mihai Chitu, tanarul care face fetele sa suspine in fiecare editie cu vocea lui si preferatul publicului in utlimele doua editii, si Ana Maria Mirica, "femeia puternica si determinata" care vrea sa iasa invingatoare din competitia vocilor.

 

Loredana mizeaza pe Marius Marin, rasfatatul publicului care uimeste de fiecare data cu asemanarea sa cu Gerard Butler si Muneer Al Obeidli, o prezenta exotica si cu voce "nisipoasa", pe care l-a salvat Lori in al treilea live.

 

 

Smiley ataca si el competitia cu doi concurenti puternici: simpatica politista Claudia Iuga, clasata pe primul loc in preferintele publicului saptamana trecuta si artistul Adrian Nour, care a impresionat pana acum cu abilitatea sa de a imbina actoria si muzica pentru a face show pe scena de la Vocea Romaniei.

 

 

Cine vor fi cei patru concurenti care vor reusi sa convinga publicul ca merita sa ajunga in marea finala vezi sambata asta, de la 20.30, la ProTV, in semifinala "Vocea Romaniei".

 

 

Dupa trei gale live de senzatie, telespectatorii si antrenorii au ales concurentii care au in continuare sansa sa isi indeplineasca visul prin muzica. In semifinala Vocii Romaniei,  Jovana Milovanovic si Sanziana Nicolae din echipa Moga isi vor arata din nou “muschii vocali”, Claudia Iuga si Adrian Nour vor fi aruncati in lupta de catre Smiley, Ana-Maria Mirica si Mihai Chitu sunt vocile care continua seria “brenciana”, iar Marius Marin si Muneer sunt cei doi “ingerasi” ai Loredanei care vor incerca sa cucereasca trofeul mult dorit.

 

Dupa Moga, Smiley si Brenciu, a venit randul Loredanei sa faca show “magic” cum numai ea stie pe scena celei mai tari competitii de voci din tara in aceasta sambata. Un alt invitat special la Vocea Romaniei este Liviu Teodorescu, concurentul din primul sezon al competitiei si fost component al trupei Lala Band, care va canta din nou pe scena care l-a facut celebru.

 

Titlul suprem e din ce in ce mai aproape, iar visul unuia dintre concurenti este pe cale sa devina realitate, insa pana atunci emotiile semifinalei, voturile publicului si deciziile antrenorilor vor decide care sunt finalistii acestui sezon al Vocii Romaniei, sambata seara, de la 20:30, numai la ProTV

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni