• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea ei fabuloasa iti face pielea de gaina. Ligia a intors toate scaunele la Vocea Romaniei si a fost aplaudata in picioare de toata sala minute in sir

Vocea ei fabuloasa iti face pielea de gaina. Ligia a intors toate scaunele la Vocea Romaniei si a fost aplaudata in picioare de toata sala minute in sir

Vocea ei fabuloasa iti face pielea de gaina. Ligia a intors toate scaunele la Vocea Romaniei si a fost aplaudata in picioare de toata sala minute in sir

Premiera la Vocea Romaniei: pentru prima data in istoria show-ului, doua surori s-au inscris impreuna la preselectii.

Confruntarile de la "Vocea Romaniei" incep vinerea viitoare, de la 20.30, la ProTV!

Ligia si Maria Hojda au venit insotite de bunic si surioara lor mai mica pentru a-si incerca norocul la auditiile pe nevazute.

Ligia Raluca Hojda a fost prima care a intrat pe scena de la Vocea Romaniei si a reusit performanta de a intoarce toate scaunele cu o interpretare originala, plina de sensibilitate a melodiei lui Ed Sheeran, "I see fire". 

Tanara in varsta de 26 de ani a fost aplaudata in picioare de toata sala si a primit numai complimente din partea antrenorilor care au incercat din rasputeri sa o convinga sa se alature echipei lor.

"Te joci cu vocea. Ai avut siguranta, sensibilitate, ai reusit sa faci efectele alea cu vocea tipic irlandeze si care sunt absolut superbe", i-a spus Loredana, prima care a apasat butonul.

Tudor si Smiley au apreciat originalitatea interpretarii Ligiei: "Vocea ta suna foarte bine pe cantecul asta si ai reusit sa-l transformi intr-un cantec spectaculos", a punctat Smiley, in timp ce Tudor a laudat timbrul inconfundabil al Ligiei: "Ai o voce foarte frumoasa".

Dupa ce a ascultat toate argumentele antrenorilor, Ligia a ales sa mearga mai departe in echipa lui Tudor Chirila. 

Show-ul e integral pe Voyo

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni