• Emisiuni
  • Vocea României
  • Singura concurenta de la "Vocea Romaniei" care face yodeling perfect are o declaratie de dragoste: "Chiriluta, te iubesc!"

Singura concurenta de la "Vocea Romaniei" care face yodeling perfect are o declaratie de dragoste: "Chiriluta, te iubesc!"

Singura concurenta de la "Vocea Romaniei" care face yodeling perfect are o declaratie de dragoste: "Chiriluta, te iubesc!"

Maria Ilinca Bacila are 16 ani abia impliniti, dar nutreste o pasiune mai veche pentru Tudor Chirila, careia, spune ea, i-a declarat admiratia in mai multe interviuri.

Maria Ilinca provine dintr-o familie de muzicieni si spune ca muzica a facut mereu parte din viata ei. La varsta de 5 ani, Maria era disfonica, iar corzile sale vocale nu se uneau. Acum, insa, tanara se poate lauda cu o voce deosebita, cu care spera sa cucereasca titlul de "Vocea Romaniei"

In urma cu doi ani, ea a mai participat si la "Romanii au Talent", unde a ajuns pana in semifinalele show-ului.

Adolescenta a venit la auditiile pe nevazute cu speranta de a-i face pe toti cei patru antrenori sa intoarca scaunele, iar pentru asta a mizat pe o melodie...country: "Cowboy sweetheart".

Daca pe Loredana vocea Mariei a convins-o inca din primele secunde, Smiley si Marius Moga au fost dati pe spate de talentul fetei de a face yodeling.

Ai putea fi primul care vede Confruntarile de la Vocea Romaniei! Vino in public si asculta cele mai tari dueluri muzicale. Inscrierile se fac aici

"Yodeling-ul tau este foarte tare! Te astept la mine in echipa", i-a spus Moga.

Inainte de a alege in echipa cui merge, Maria si-a luat inima in dinti si i-a cerut lui Tudor Chirila sau Chiriluta, asa cum il alinta ea, sa o imbratiseze: "Ti-am cam facut dedicatii in toate interviurile pe care le-am dat si am spus ca te iubesc".

"Cand te-am vazut pe tine, parca ma vad pe mine, cam la varsta ta, cand castigam la Mamaia. Eram tot asa, o fetita venita din provincie. Cred ca ne potrivim foarte bine", i-a spus Loredana, care a convins-o pe Maria sa se alature echipei sale.

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni