• Emisiuni
  • Vocea României
  • "E o premiera la Vocea Romaniei ca un candidat sa se razgandeasca". Incurcatura de necrezut care i-a dat emotii lui Marius Moga

"E o premiera la Vocea Romaniei ca un candidat sa se razgandeasca". Incurcatura de necrezut care i-a dat emotii lui Marius Moga

"E o premiera la Vocea Romaniei ca un candidat sa se razgandeasca". Incurcatura de necrezut care i-a dat emotii lui Marius Moga

Radu Mitrea a urcat pe scena de la "Vocea Romaniei" insotit doar de o chitara si a cantat a capella melodia "I see fire", a lui Ed Sheeran. 

"Vocea Romaniei" - in fiecare vineri, de la 20.30, la ProTV!

Vocea sa i-a convins pe Tudor Chirila si Marius Moga sa intoarca scaunele, iar faptul ca Radu a invatat singur sa cante la chitara si pian nu i-a facut decat sa si-l doreasca si mai mult pe concurent in echipa lor.

"Ai auz perfect. Nu poti sa canti a capella si in momentul in care vii cu chitara sa pastrezi si tonalitatea. E datorita auzului. E mare lucru. Vocea se mai modeleaza", i-a spus Marius Moga care l-a convins pe Radu sa i se alature in echipa.

Dupa ce concurentul s-a intors in culise, antrenorii au avut parte de o surpriza de proportii, care i-a dat emotii lui Marius.

Pe scena s-au intors Pavel Bartos si fratele geaman al lui Radu: "E o premiera la Vocea Romaniei ca un candidat sa se razgandeasca. Eu am hotarat ca poate sa mearga in echipa lui Tudor", a fost anuntul cu care prezentatorul i-a dat palpitatii lui Moga.

Poti revedea aceasta editie din "Vocea Romaniei" aici 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni