Vorbeste lumea despre ce anume o face pe Loredana sa functioneze

Vorbeste lumea despre ce anume o face pe Loredana sa functioneze

Sfaturi practice despre schimbarile corporale facute prin operatii estetice care au la baza implantul de grasime, retete sanatoase si delicioase gatite de Nadine si Alina Laufer, invitata in platou, dar si ultimele noutati din lumea mondena au fost cateva din momentele ce au marcat editia de ieri Vorbeste lumea. 

Loredana, carismatica antrenoare de la Vocea Romaniei, si-a facut o intrare spectaculoasa in platou tinuta in brate de doi barbati puternici. Plina de energie pozitiva, ea raspuns intrebarilor fulger ale prezentatorilor si a declarat: „Dragostea e cel mai important carburant cu care functionezi de dimineata pana seara si de seara pana dimineata!”.

Lori i-a invatat pe Nadine, Sore, Vica si Razvan pasii de dans din cel mai nou lansat videoclip al sau, iar atmosfera din platou s-a incins pe ritmurile melodiei Val dupa val.  

Astazi, de la ora 15:00, Vorbeste lumea despre problemele tenului, noi metode neconventionale de slabit, dar si despre ultimele noutati care rasuna in lumea mondena. 

Iulia Vantur le va arata telespectatorilor unul dintre secretele ei de frumusete, iar Cristina Cioran va veni in platou pentru a demonta zvonurile aparute despre operatiile estetice pe care se presupune ca le-ar fi facut. 

Invitatul emisiunii, What’s up, va veni insotit de iubita lui Simina pentru a vorbi deschis despre relatia lor si urmatorul pas pe care vor sa il faca. Cei doi vor fi pusi in ipostaze surpriza, iar telespectatorii vor vedea de la ora 15:00 cum vor face fata provocarilor. 

Vorbeste lumea – de luni pana vineri, de la ora 15:00, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni