Ziua 7: Vladimir Draghia a intrat in lupta pentru Regele junglei

Ziua 7: Vladimir Draghia a intrat in lupta pentru Regele junglei

Vladimir Draghia a intrat ieri in show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici!. Inca din primele momente petrecute in tabara izolata din jungla africana, Vladimir a fost, in permanenta, inconjurat de fete. Ruby, Andreea si Gina au stat toata ziua langa noul venit si l-au pus la curent cu atmosfera din jungla.

Editia cu numarul sapte a reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:30 - 22:34, aventurile din jungla fiind urmarite la nivel national de peste 2 milioane de romani. In minutul de aur de la 22:02, peste 2.4 milioane de persoane urmareau aventurile concurentilor in tabara din Africa de Sud. 

La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul a condus detasat topul audientelor cu 13.6 puncte de rating si 25.9% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina un rating mediu de 6.4 puncte si 12.1% cota de piata. 

Dorian vs. Vladimir

Tabara celebritatilor are acum doi masculi alfa. Dorian, eroul care a castigat de cele mai multe ori portii de mancare, in Provocarea junglei – Greu cu memoria ar putea sa fie detronat de Vladimir Draghia, care a intrat ieri in jungla africana.

Vladimir a castigat ieri toata atentia fetelor, cand a renuntat, ca un adevarat gentleman, la cafea si la portia de mancare, pentru ca cei din tabara sa aiba mai multa energie. Pe tot parcursul zilei, Vladimir a fost cel care a stat langa fete, iar Dorian nu a mai fost in centrul atentiei.

Vladimir poate fi o amenintare pentru Dorian, iar publicul din Romania a simtit asta imediat. La Provocarea junglei de astazi, Greu cu memoria, ii vom vedea pe cei doi intr-o proba care le va testa memoria, mirosul si rezistenta. Ramane de vazut daca cei doi se vor intoarce in tabara victoriosi si vor face fetele mandre de ei!

Certuri, certuri si iar certuri

Foamea si experientele extreme prin care trec fac ca celebritatile din tabara sa se certe din ce in ce mai des, din orice subiect. Fie ca este o cearta in care sunt implicati cu totii sau in grupuri, in tabara din jungla nu mai e liniste si pace! Curatenia (sau, mai bine spus, mizeria) de la toaleta, obiectele preferate cu care au intrat in tabara, portiile de mancare, dezordinea, privirile, replicile, toate sunt motive de cearta in tabara.

Jungla, cura de slabire ideala

Deja se vede cu ochiul liber ca, dupa o saptamana de stat in jungla, celebritatile au multe kilograme in minus. Andreea a slabit foarte mult, iar Dorian a spus: “Eu o sa dispar in curand! Zici ca sunt o stafida ofilita!”

Dupa ce au indurat cateva zile de foame serioasa, ieri au primit din nou portiile de orez si fasole pentru intreaga saptamana. Calculele pe care le-au facut au dat urmatorul rezultat: fiecare celebritate din tabara trebuie sa manance maxim o cana de orez si o cana de fasole pe saptamana, la care se adauga portia de mancare castigata la Provocarea junglei, daca se descurca in proba.

Chiar daca ieri Provocarea junglei le-a testat abilitatea de a urca Tot mai sus, concurentii nu au reusit. Dorian, Catalin, Gina, Alina si Ruby au infruntat ploi, furtuni, uragane, mingi aruncate in cap si peste 2 tone de apa, dar au reusit sa se intoarca in tabara numai cu 2 portii de mancare. Pe Elena Merisoreanu au protejat-o si i-au spus sa nu participe la proba, care ar fi solicitat-o mult prea mult.

Cand nu se cearta, se distreaza

In momentele in care cei 12 sunt mai relaxati, uita de foame si incep sa faca activitati impreuna. 

Pentru ca multi sunt pasionati de sport, au improvizat in jungla o sala unde se pot antrena: Jungle Gym. Aici se antreneaza, pe rand, Catalin, Mihai, Dorian, dar si fetele, care vor sa se mentina tonifiate.

Una dintre activitatile preferate din tabara este susoteala. Fie ca sunt barfe despre ceilalti concurenti sau povesti despre iubiti, iubite, neveste, parinti, prieteni, amici, cele 12 celebritati se strang grupuri-grupuri si incep sa isi povesteasca vietile.

Cand nu se cearta si nu se distreaza, concurentii mediteaza. Isi gasesc un loc linistit, in pat, in hamac, leagan si raman cu ochii pierduti in zare timp de cateva momente.

Emisiunea Sunt celebru, scoate-ma de aici! este disponibila integral pe www.voyo.ro, unde zilnic intre 14:00 – 16:00 puteti urmari in exclusivitate si imagini live din tabara concurentilor. Telespectatorii pot urmari pe pagina de Facebook si pe site-ul oficial  suntcelebru.protv.ro aventurile din Africa de Sud! 

De luni pana duminica, PRO TV aduce Africa de Sud in Romania! 

PRO TV – Gandeste liber! 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni