Despre PRO TV

Lansat pe 1 decembrie 1995, PRO TV este liderul televiziunilor din Romania. In fiecare zi, de luni pana duminica, PRO TV ofera o grila diversa de programe si aduce in casele tuturor romanilor filme si seriale internationale de top, dar si o gama larga de productii locale - stiri, programe de fictiune si show-uri de divertisment.

Prin intermediul campaniilor pe care le desfasoara in mod constant si a parteneriatelor cu importante fundatii si asociatii din Romania, PRO TV isi tine telespectatorii conectati si implicati social. Campaniile sociale speciale sunt realizate de Stirile PRO TV, iar printre acestea care se numara Noua ne pasa, Exista viata dupa cutremur, Tu stii ce mai fac parintii tai? sau Salveaza Romania frumoasa.

De peste 20 de ani, misiunea PRO TV este sa ii inspire pe romani si sa le fie alaturi prin programele si informatiile pe care le ofera in fiecare zi.

PRO TV va continua sa le ofere telespectatorilor care urmaresc programele noastre atat la televizor, cat si online, continut relevant si de calitate.

Contact

ProTV S.R.L.

AUTORIZATIE : J40/24578/23.09.1992
COD FISCAL : RO 2835636
Capital Social : 175.596.270 RON
Titular de licenta audiovizuala : PRO TV S.R.L. (www.protv.ro www.cetv-net.com)

Contact :
Informatii generale – pr@protv.ro
Vanzari – vanzari@protv.ro
Resurse Umane – hr@protv.ro
Telefon - 021.9454

Mai multe detalii ›
  • Contact:
  • telefon: 021.9454
    mail: pr@protv.ro
    adresa: Bd. Pache Protopopescu 105,
    Sector 2, Bucuresti