Vor respect. Barbatilor le face foarte bine sa stie ca iubita lor ii respecta si acorda credit gandurilor, ideilor si sentimentelor lor. Daca ii demonstrezi partenerului ca e important pentru tine, vei vedea ca si starea lui de spirit va fi una diferita nu doar fata de tine, ci de toti cei din jur.

Spera la admiratie. Domnii adora sa se simta admirati in mod sincer. Daca te gandesti sa ii faci un compliment, nu ezita, intrucat partenerul tau va capata incredere in el insusi la auzul cuvintelor tale frumoase.

Doresc, in secret un tovaras. Spune-i, ca americanii, "partener la crima". Barbatilor le place sa aiba mereu alaturi pe cineva cu care sa isi impartaseasca gandurile, pasiunile, temerile. Desi nu o arata, le place sa petreaca timp cu iubitele si sa... complotze cu ele.

Vor o partenera cu care sa se mandreasca. Abia asteapta sa apara in public insotiti de o femeie frumoasa, dupa care se intoarca toti ceilalti barbati capul. Sa simta ca partenera lor este ravnita de restul, dar ca este numai a lor. Poate ca e un sentiment egoist, insa in secret, iubitul adora sa te urce pe un piedestal si sa se gandeasca la faptul ca te are doar pentru el.

Citeste mai multe aici!