2 super-episoade din Las Fierbinti, diseara, de la 20:30, la ProTV 

2 super-episoade din Las Fierbinti, diseara, de la 20:30, la ProTV 

Un domn misterios poposeste in Fierbinti, Gianina isi face iubit, iar Giani si Bobita il prind pe Dumnezeu de picior sau cel putin incearca.

Cel mai nou sezon din indragitul serial de comedie romanesc continua cu 2 episoade in aceasta seara. Simpaticele personaje sunt surprinse in situatii amuzante si complicate!

In primul episod din aceasta seara, in carciuma din Fierbinti, vine un domn de la Sanepid. Sau cel putin asa crede Bobita. Cine este in realitate misteriosul personaj si in ce belele intra Giani si Bobita, aflati diseara, de la 20:30. Tot atunci, Rata si Branzoi au un conflict din cauza accidentului in urma caruia capra lui Branzoi a ajuns in rau. Ghinionul unora, bucuria altora: Celentano si Firicel sunt uimiti de ce au reusit sa prinda in undite: o capra inotatoare, numai buna de pus la protap! Robi sufera dupa pierderea canarului, iar primarul Vasile il invata cum sa treaca peste pierdere. 

Povestea continua si in episodul urmator, cand este dezvaluita identitatea domnului misterios. In episodul cu numarul 2 din aceasta seara, Gianina il invita pe Robi la discoteca, la seara culturala. Primarul Vasile pune la cale o strategie prin care sa o aduca pe Gianina in bratele sefului de post. Daca reuseste sau nu, aflati diseara, de la 20:30, numai la PRO TV.

Nu rata 2 episoade copioase din cel mai de succes serial de comedie romanesc ajuns la sezonul cu numarul 6!

„Las Fierbinti, sezonul 6, baga Romania-n case! Firicel are un sezon dramatic, afland pe parcurs ca cei 3 copii nu sunt ai lui. A fost mult mai usor pentru mine sa intru in pielea personajului, desi surpriza pe care o ofera scenariul este mare. Situatiile sunt din ce in ce mai diferite si inedite”, a declarat Toma Cuzin, interpretul personajului Firicel.

Las Fierbinti - tara o arde pe comedie, joi, de la 20:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni