4.000 de tineri s-au inscris la casting sa apara in serialul "Pariu cu viata"

4.000 de tineri s-au inscris la casting sa apara in serialul "Pariu cu viata"

Serialul revine la ProTV din 13 martie, in fiecare miercuri, de la 21:30. Pagina de Facebook "Pariu cu viata" a depasit 370.000 de fani.

4.000 de tineri, fani ai serialului "Pariu cu viata", care revine din 13 martie, in fiecare miercuri, de la 21.30, la ProTV, si-au dorit sa filmeze alaturi de membrii trupei LaLa Band si s-au inscris la castingul pentru figuratie speciala din "Pariu cu viata", organizat pe pagina oficiala de Facebook.

Astfel, 50 dintre participantii la acest casting si-au implinit visul, au ajuns pe platourile de filmare de la "Pariu cu viata" si au jucat alaturi de idolii lor.

In prezent, pagina de Facebook "Pariu cu viata" a depasit 370.000 de fani. In fiecare zi, prin intermediul acesteia, membrii LaLa Band isi tin la curent fanii cu ultimele noutati din viata lor. “Comunitatea de fani creata pe Facebook ne face sa fim mandri ca ne aprecieaza munca pe care o depunem. Am fost placut surprinsi sa vedem cate pagini sunt create pe Facebook de catre fanii nostri”, spune Vlad.

Pagina mea oficiala are foarte multe Like-uri, peste 55.000  si profit de ocazie sa le multumesc tuturor care au dat Like si care urmaresc in continuare fiecare post pe care il pun, e adevarat, mai rar decat mi-as dori”, spune Criss.


Urmarim posturile fanilor nostri, incercam sa tinem legatura cu ei, le trimitem poze si postam pe paginile lor de fiecare data cand putem. Ne impresioneaza dedicarea de care dau dovada si recunoastem ca ne-au ajutat de multe ori cu mesajele frumoase pe care le primim de la ei.

Sunt cativa cu care ne-am si imprietenit. Ana Maria Micu, 16 ani, a venit din Belgia special pentru noi de trei ori pana acum si in ultimul turneu a fost cu noi trei zile, la Cluj, Targu Mures si Baia Mare , iar cand a plecat am plans in grup, este o prietena minunata. Cami Popinciuc, 22 ani, care locuieste in Italia a pierdut de curand cea mai mare pagina dedicata noua care se apropia de 50.000 de Like-uri, a suferit foarte tare alaturi de Amy, Ana. Vedeti, si pe Facebook se fura, nu numai in troleu :)). Catalin Glava ,17 ani, din Cluj este un alt prieten bun.

Suntem foarte fericiti ca toata comunitatea de pe Facebook care ne apreciaza este formata din copii care ne sustin neconditionat, niciodata nu au dovedit agresivitate, nu au folosit limbaj vulgar, este o bucurie sa le citesti posturile. Le multumim din suflet si suntem constienti ca fara ei nu am fi ajuns unde suntem acum.

Daca tot vorbim de comunitatea lumii virtuale, sa nu uitam canalele noastre de Youtube, unde de obicei lansam piesele si unde, cand vezi ca peste noapte se strang zeci, sute de mii de vizualizari, ca sunt clipuri care au depasit milionul, fara fake-uri si vizualizari cumparate, cum am auzit ca se practica in industrie, ne creste inima si ne dam seama ca toate eforturile pe care le facem, merita din plin! 

Cea mai mare comunitate din care facem parte este pagina serialului “Pariu cu viata”, care a depasit 370.000 Like-uri si asteptam ziua in care vom produce mini episoade in exclusivitate pentru internet, pentru ca suntem generatia LaLa, Natiunea LaLa si sutele de mii de tineri care fac parte si ei din acesta natiune merita asta”, spun Criss si Vlad.

Incercam pe cat posibil sa raspundem tuturor, in limita timpului, care este programat cu filmari, concerte, inregistrari. Ne face placere sa vorbim cu ei si sa ii tinem la curent cu tot ce facem. Postam tot felul de poze si statusuri care sa cuprinda ipostaze din viata noastra”, povesteste Alina.


Intotdeauna fanii ne-au sustinut si ne-au facut sa simtim ca ne iubesc cu adevarat. Pe langa prezenta lor la concerte si toate evenimentele la care am participat, ei ne sustin foarte mult si pe Facebook. Reteaua de socializare ne ajuta sa pastram o legatura stransa cu fanii si asta intr-un mod foarte usor. Asa putem sa stim ce isi doresc ei de la noi si de la tot ceea ce tine de LaLa Band si Pariu cu viata”, declara Dorian.

Postez aproape zilnic pe Facebook, de la poze instantanee, la colaje facute de catre prietenii mei virtuali pentru ca imi place sa tin legatura cu ei. Raspund la mesaje, e adevarat, nu la toate pentru ca sunt extrem de multe, insa e foarte importanta parerea lor despre ceea ce fac, asa ca retelele de socializare au rol important in dezvoltarea mea ca artist”, spune Sore.

Este extrem de important sa tinem legatura cu fanii nostri pe Facebook pentru ca asa aflam si parerile lor despre ce facem noi, despre povestile lor si practic noi asa comunicam cu LaLa Nation!”, marturiseste Bubu.

Feedback-ul pe care il primesc de la fani este pozitiv, ei sunt super entuziasmati si asta ma bucura foarte tare. Este  important sa tin legatura cu ei, pentru ca asa ii simt aproape si ii pot cunoaste mai bine, atat eu pe ei cat si ei pe mine”, spune Liviu.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni