Pentru o singura postare pe Instagram, cei doi castiga sume fabuloarse. Morris a fost platit chiar si cu 9 000 de Dolari, in timp ce Bullen a castigat peste 7 500 de Dolari dintr-o singura postare.

Cuplul si-a creat un nou cont de Instagram pentru a face publice pozele reale, ne-editate si pentru a demonta mitul unei vieti perfecte, dar mai ales pentru a arata intregii lumi cat de complex este de fapt "job"-ul lor.

Cei 4.5 milioane de followeri pe care ii au si sumele exorbitante pe care le primesc pentru o singura postare pe Instagram nu s-au intamplat fara eforturi. Tocmai pentru a demonstra cat de mult lucreaza pentru o singura fotografie perfecta, cuplul a creat acest cont diferit de Instagram.  

Sharing is caring ????

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on


Cei doi incearca sa editeze intr-un mod cat mai natural fotografiile, scopul lor nefiind acela de a distorsiona realitatea, ci de a o imbunatati - luminozitate mai buna, culori mai vibrante si lumini si umbre mai atent folosite.

Mai mult decat editarea fotografiilor individuale, Morris are grija sa analizeze si postarile recente, pentru a se asigura ca noua imagine va completa frumos intregul "feed" de pe contul lui. 

Vezi mai jos imaginile, care vorbesc de la sine.


 

Palm Springs vibez ???? Edited with the Foodie Collection pack using EL8 - link in bio! ???????? (Swipe for before edits)

A post shared by @doyoutravel ✘ @gypsea_lust (@doyoutravelpresets) on

 


 

Edited with our Bali 5 preset! (Swipe for before edit) link in bio to download ⚡️????

A post shared by @doyoutravel ✘ @gypsea_lust (@doyoutravelpresets) on