marime text:

Curiozitati: Top 10 Cele mai ciudate vehicule din lume FOTO

Curiozitati: Top 10 Cele mai ciudate vehicule din lume FOTO
Curiozitati: Top 10 Cele mai ciudate vehicule din lume FOTO

De-a lungul istoriei, oamenii au reusit sa sfideze timpul si spatiul construind vehicule care le-au permis sa se deplaseze cu viteza mare - pe pamant, pe mare sau in aer -, iar astazi putem vedea in diverse colturi ale lumii vehicule ciudate, unicat, care demonstreaza pasiune si imaginatie bazata pe tehnologii avansate.

Masini, barci sau avioane au evoluat si s-au perfectionat de-a lungul timpului o data cu dezvoltarea tehnologiei, iar in zilele noastre exista pe glob numerosi pasionati de mijlocele de transport - pe pamant, apa sau in aer -, care au creat vehicule-unicat functionale.

Iata zece dintre ele:
1.Motocicleta care pare un imens hamburger, a fost surprinsa pe bulevardul principal din Daytona Beach, Florida, cu ocazia Biketoberfest.

2. Momir Bojic a muncit un an ca sa isi acopere masina cu lemn de stejar si de fiecare data cand iese cu ea la plimbare devine atractia principala din Banja Luka, oras din Bosnia-Hertegovina.

3. Seabreacher Terminator X este o barca spectaculoasa cu motor, seaman cu un rechin si a fost vazuta pe coastele Californiei, zburand aproape, cu botul teasupra valurilor.

4. Vehicule electrice ale echipelor din Germania, Elvetia si Australia, in august, anul acesta, la Zero Race Tour, in fata sediului Natiunilor Unite din Elvetia.

5. Scubster, submarin cu pedale, pilotat de Stephane Rousson, in apropiere de Nisa, la Villefranche-sur-Mere.

6. In iunie, pe strazile din Shanghai a fost zarita o masinuta electrica, in care abia incape o persoana.

7. WHY 58X38 este un yacht cu motor, seamana cu un mini hotel plutitor, are o capacitate de 32 de locuri si a fost realizat de celebrul brand Hermes.

8. O autentica furgoneta fotografica, vazuta in carierul Soho (New York), i-a luat proprietarului ei, Harrod Blank, doi ani ca sa o decoreze cu 2700 de aparate foto.

9. Avion amfibie, numit A5, ideal pentru turisti, are aripile pliabile si poate ateriza si decola de pe apa.

10. Thatcher Jim Goodland a decis sa ii schimbe look-ul masinii lui Morris Traveller, si i-a conferit un aer rustic aplicandu-i o capita de paie.

Schimbare uriasa la Windows! Ce vei vedea cand vei deschide calculatorul A detronat-o pe Miley Cyrus. Dovada ca Amber Rose este noua regina a twerk-ului. Cum arata dansul lasciv dedicat lui Wiz Khalifa

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor0 mesaje