8 Martie a venit cu cel de-al treilea mare premiu al noului sezon Ce spun romanii!

08 Martie 2016, 17:58

8 Martie a venit cu cel de-al treilea mare premiu al noului sezon Ce spun romanii!
Citeste mai mult despre: 8 martie, Ce spun romanii, sezon,
Au jucat bine, au pasat intrebari, si-au facut strategii, au castigat cinci editii consecutive si premii in bani, iar astazi au obtinut marele premiu, in valoarea de 20.000 de lei. Membrii familiei Irimescu, Lucian – capitan de echipa, Catalin, Daniela si Adrian au inceput game show-ul Ce spun romanii plini de emotii, pe care le-au depasit pe parcurs, si au ajuns in editia finala dezinvolti, siguri pe ei si au luptat pana in ultima runda. 

Cei patru concurenti formeaza o familie frumoasa si amuzanta, toti au fost originali, creativi si surprinzatori, iar raspunsurile date de ei s-au regasit de cele mai multe ori pe panou. In cele cinci editii, Lucian, Catalin, Daniela si Adrian s-au distrat impreuna cu celelalte echipe participante, dar si cu gazda emisiunii, Cabral, au fost intuitivi si s-au bucurat pentru fiecare punct castigat.

Astazi, imaginatia lor a fost pusa la incercare, fiind nevoiti sa ghiceasca cele mai populare raspunsuri la intrebari precum: Din ce se face budinca?, Ce creste in pom? sau Ce se usuca cel mai greu dupa ce este spalat?, insa, in final, au plecat acasa cu premiile in bani castigate in cele cinci editii, dar si cu premiul cel mare.

In fiecare saptamana, de luni pana vineri, de la ora 16:00, cate doua famili intra in competitia in care nu conteaza ce stii, ci daca stii sa te distrezi si incearca sa obtina premiile puse in joc. Timp de o ora, concurentii, impreuna cu Cabral, aduc multa voie buna in casele telespectatorilor si afla Ce spun romanii, numai la PRO TV!

Vezi episoade in intregime pe