Cei patru concurenti formeaza o familie frumoasa si amuzanta, toti au fost originali, creativi si surprinzatori, iar raspunsurile date de ei s-au regasit de cele mai multe ori pe panou. In cele cinci editii, Lucian, Catalin, Daniela si Adrian s-au distrat impreuna cu celelalte echipe participante, dar si cu gazda emisiunii, Cabral, au fost intuitivi si s-au bucurat pentru fiecare punct castigat.

Astazi, imaginatia lor a fost pusa la incercare, fiind nevoiti sa ghiceasca cele mai populare raspunsuri la intrebari precum: Din ce se face budinca?, Ce creste in pom? sau Ce se usuca cel mai greu dupa ce este spalat?, insa, in final, au plecat acasa cu premiile in bani castigate in cele cinci editii, dar si cu premiul cel mare.

In fiecare saptamana, de luni pana vineri, de la ora 16:00, cate doua famili intra in competitia in care nu conteaza ce stii, ci daca stii sa te distrezi si incearca sa obtina premiile puse in joc. Timp de o ora, concurentii, impreuna cu Cabral, aduc multa voie buna in casele telespectatorilor si afla Ce spun romanii, numai la PRO TV!