A calatorit 852 de km pentru a ataca o femeie care a lasat un comentariu negativ despre magazinul lui

05 Mai 2018, 11:04

A calatorit 852 de km pentru a ataca o femeie care a lasat un comentariu negativ despre magazinul lui
Detinatorul unui magazin a calatorit 852 de km pentru a lovi o femeie care i-a dat un review negativ. Dupa confruntare, femeia a avut nevoie de ingrijire medicala. 

Tanara femeie, Xiao Li a comandat haine de pe internet si s-a plans online in privinta magazinului Taobao, deoarece comanda a inarziat 4 zile. 

Vanzatorul, Zhang s-a infuriat si a amenintat-o pe Xiao ca o va ucide. 

Xiao a fost surprins pe camerele de vedere in orasul Zhenghzou in estul Chinei, in timp ce aceasta astepta la punctul de intalnire, coletul pentru hainele pe are le-a comandat. 

CCTV l-a prins pe Zhang cum a aparut din senin si a atacat-o pe Xiao, care in acel moment statea pe telefon. A lovit-o si a pamuit-o de mai multe ori, iar apoi a imbrancit-o pana a cazut. 

Iata aici filmuletul.

Conform declaratilor, Xiao a fost dusa la spital, unde i-au fost tratate ranile, inclusiz comotia provocata. 

Pe patul de spital, ranita, Xiao a primit un alt mesaj din partea lui Zhang spunandu-i ca a calatorit toata noaptea din Suzhou, mai mult de 800 de km pentru "a o invata o lectie". De asemenea, Zhang a avertizat-o ca "o va ataca din nou". 

Aparent, in China au mai existat astfel de cazuri, in care oamenii care au dat review-uri negative au ajuns sa fie batuti pentru gest. 

Un barbat a fost batut aproape mortal in casa lui din Changsha de un grup de oameni, dupa ce nevasta lui a lasat un review negativ la un restaurant. Dupa acest incident, patronul restaurantului le-a spus politistilor ca i-a fost frica de acest comentariu negativ, deoarece i-ar fi distrus reputatia. 

Un alt barbat a mai batut o femeie pana la sange pe strazile din Hainan, ingrijorat ca aceasta va scrie un comentari negativ, dupa ce el nu a ajuns la timp cu comanda de mancare la domiciliu. 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO