• Emisiuni
  • Vocea României
  • A cantat o piesa mai bine decat Lady Gaga! Loredana, singura care nu a apasat pe buton. Barbatii din juriu au fost fascinati de VOCEA ei:

A cantat o piesa mai bine decat Lady Gaga! Loredana, singura care nu a apasat pe buton. Barbatii din juriu au fost fascinati de VOCEA ei:

A cantat o piesa <span style="color:#f00;">mai bine decat Lady Gaga!</span> Loredana, singura care nu a apasat pe buton. Barbatii din juriu au fost <span style="color:#f00;">fascinati de VOCEA ei:</span>

Show-ul este integral pe Voyo.ro. Fely Donose are 26 de ani, este din Sebes, Alba si nu a luat niciodata cursuri de canto.

Cu toate acestea, tanara a reusit sa ii vrajeasca pe antrenorii de la "Vocea Romaniei" la auditiile pe nevazute cu o interpretare de exceptie a piesei lui Lady Gaga - "You and I".

Niciunul dintre barbatii din juriu nu i-a rezistat. Brenciu s-a intors chiar daca mai avea o groaza de fete la el in echipa, Moga a incercat s-o cucereasca spunandu-i ca are o "voce speciala", iar Smiley a marturisit ca varianta originala a piesei nu i-a placut atat de mult cum i-a placut varianta ei!

Ascult-o AICI pe Fely Donose cantand "You and I"!

Tanara nu este la primul contact cu lumea muzicii. Dupa cum singura a recunoscut, a renuntat chiar si la liceu pentru a-si urma acest vis. A plecat inca din adolescenta in Cluj, unde a reusit sa aiba colaborari cu Guess Who, Puya sau Grasu XXl si sa compuna o piesa pentru Nicoleta Luciu. A venit la "Vocea Romaniei" insotita de un fost concurent din primul sezon al show-ului - Robert Patai.

Dupa ce a intors 3 din 4 scaune la auditiile pe nevazute, Fely a ales sa mearga mai departe in echipa lui Marius Moga.

Ai ratat vreun moment din Vocea Romaniei? Vezi emisiunea INTEGRAL pe voyo.ro

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni