A cerut-o de sotie in direct, la radio, dupa 18 ani de relatie. Cine e vedeta care a spus "DA" dupa o cerere inedita

10 Martie 2016, 11:33

A cerut-o de sotie in direct, la radio, dupa 18 ani de relatie. Cine e vedeta care a spus  DA  dupa o cerere inedita
Maria Menounos si Keven Undergaro formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, cei doi fiind impreuna de 18 ani.

Desi relatia lor este una care poate fi oferita ca exemplu pentru asa da, cele doua vedete nu s-au grabit sa-si oficializeze legatura pana acum.

La inceputul saptamanii, Keven a cerut-o de sotie pe frumoasa prezentatoare de la E! in timp ce se afla la emisiunea lui Howard Stern, pentru promovarea cartii lansata de curand, The EveryGirl's Guide To Cooking.

Inelul, care are incrustate 220 de diamante, a fost creat de bijutierul francez Jean Dousset. "Keven a ales sa includa elemente personale. Alegerea culorii si originea pietrei sunt detalii pe care Maria le va observa", a explicat acesta.

Maria Menounos a fost luata prin surprindere de gestul barbatului, intrebandu-l daca glumeste atunci cand l-a vazut ca ingenuncheaza in fata ei. 

"Nu este o gluma. Nu as face asta. Te iubesc atat de mult, iar aceasta emisiunea inseamna atat de mult pentru amandoi. De ce sa nu o facem oficial acum?", i-a spus Keven, inainte ca frumoasa bruneta sa accepte si sa spuna "DA". 

Vezi episoade in intregime pe