Sarah Ingle a dus personajele de poveste din lumea Disney la un alt nivel. Femeia in varsta de 26 de ani a cheltuit mai mult de 14 000 de doari pe costume care sa o transforme in personaje precum: Belle, Cinderella, Show White, Ariel, Aurora, Rapunzel, Merida, Elsa sau Anna.

Tanara lucreaza ca director de marketing in timpul zilei, dar acasa detine peste 17 costume si 16 peruci care o ajuta sa isi indeplineasca visul. Chiar daca petrece cateva ore bune ca sa se transforme in personajele ei preferate, tanara nu renunta la dorinta de a da viata lumii Disney. 

Fie ca vorbim despre peruci, machiaj sau lentile de contact, tanara nu se gandeste nicio secunda cati bani sau timp a investit in pasiunea ei. Sarah spune despre ea ca este o norocoasa atunci cand vorbim despre partea financiara: jobul pe care il are, ii permite sa isi achite taote cheltuielile si sa isi comande materiale pentru tinutele ei din intreaga lume.

Tanara a devenit atat de priceputa in transformarile sale incat prietenul sau o ajuta sa incheie contracte pentru a participa la diferitele evenimente din viata unui copil.