• Emisiuni
  • Lecții de viață
  • A crezut ca si-a intalnit marea dragoste. Ce s-a intamplat cand sotul si-a dat seama ca este inselat cu propriul nepot

A crezut ca si-a intalnit marea dragoste. Ce s-a intamplat cand sotul si-a dat seama ca este inselat cu propriul nepot

A crezut ca si-a intalnit marea dragoste. Ce s-a intamplat cand sotul si-a dat seama ca este inselat cu propriul nepot

Nicoleta si Stelian, un cuplu in care diferenta de varsta este mare, a fost primul subiect al emisiunii "Lectii de viata".

De la dragoste la prima vedere si pana la diferente in gandire si certuri la fiecare pas nu a fost prea mult. Cei doi s-au cunoscut in intr-unul din barurile la care Stelian este patron, iar Nicoleta a crezut ca si-a gasit dragostea vietii ei, dar lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

"Lectii de viata" este disponibil integral pe protvplus!

In vreme ce Nicoleta nu a vrut sa renunte la facultate, Stelian isi dorea un copil, iar acest subiect a devenit motiv de cearta in fiecare zi. In aceasta perioada in viata celor doi a aparut nepotul barbatului, iar Nicoleta si Mihai, au inceput sa se cunoasca mai bine si sa petreaca din ce in ce mai mult timp impreuna. Sentimentele si-au spus cuvantul, Nicoleta nu a mai suportat sa fie controlata, s-a indragostit de Mihai, iar in cele din urma a plecat de acasa si l-a parasit pe Stelian.

Atunci cand i-a spus lui Mihai ca a decis sa plece de acasa pentru a avea o relatie cu el, Nicoleta s-a lovit de reticenta tanarului. Dupa cateva zile in care a stat la mama sa, Nicoleta a fost luata cu forta de Stelian si dusa inapoi acasa, unde certurile au continuat.

Stelian si-a dat seama de planurile de viata ale celor doi indragostiti si a trimis doi barbati care l-au batut pe iubitul sotiei sale. Interventia politiei a dus la condamnarea lui Stelian la doi ani de inchsoare, iar Nicoleta si Mihai au putut sa isi indeplineasca visul de a fi impreuna.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni