A crezut ca va fi ceruta in casatorie si era extrem de emotionata. Ce a urmat a enervat-o la culme

21 Octombrie 2017, 07:25

A crezut ca va fi ceruta in casatorie si era extrem de emotionata. Ce a urmat a enervat-o la culme
Citeste mai mult despre: cerere in casatorie, ce a urmat, farsa,
Autor Andrada Dinu
Cererile in casatorie sunt din ce in ce mai apreciate pe internet in ultima perioada, doar ca farsa de mai jos in care un barbat pune la cale o farsa pentru iubita sa a facut senzatie.

"Am pus marea intrebare azi", a scris Brad Holmes in descrierea materialului video in care si-a cerut iubita in "casatorie". Barbatul in varsta de 24 de ani a facut inconjurul internetului cu filmuletul de mai jos.

Totul incepe cu o o imagine normala de cuplu. Ea sta pe canapea si se uita la televizor, iar el isi face de lucru prin casa. Doar ca ceea ce facea Brad este o farsa pe care putine femei ar accepta-o atat de usor.

Totul a inceput cu un discurs ce parea sa duca intr-un singur sens: "Stii prea bine ca ma faci cel mai fericit barbat de pe pamant. Vreau sa faci acest lucru in continuare. Am o intrebare pentru tine", a continuat barbatul in timp ce a scos o cutie de bijuterii.

"Imi faci o ceasca de ceai?", a adaugat barbatul in timpe ce iubita sa statea emotionata in picioare in fata lui. Cand si-a dat seama ca totul a fost o simpla farsa, tanara a iesit furioasa din camera.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO