• Emisiuni
  • Vocea României
  • A daramat prejudecati, iar acum raspunde criticilor aduse dupa lansarea videoclipului "Like A Virgin". Declaratiile surprinzatoare ale Sorei Cristina, castigatoarea show-ului "Vocea Italiei"

A daramat prejudecati, iar acum raspunde criticilor aduse dupa lansarea videoclipului "Like A Virgin". Declaratiile surprinzatoare ale Sorei Cristina, castigatoarea show-ului "Vocea Italiei"

A daramat prejudecati, iar acum raspunde criticilor aduse dupa lansarea videoclipului "Like A Virgin". Declaratiile surprinzatoare ale Sorei Cristina, castigatoarea show-ului "Vocea Italiei"

Cristina Scuccia a cunoscut celebritatea dupa castigarea competitiei muzicale "Vocea Italiei", desi participarea ei in cadrul show-ului a iscat si cateva controverse. Sora Cristina, originara din Sicilia, a declarat la acea vreme ca dorinta de afirmare pe scena emisiunii de talente a avut si o motivatie religioasa. 

Criticile la adresa Cristinei Scuccia (26 de ani) au continuat si dupa castigarea trofeului la "Vocea Italiei", insa aceasta nu s-a lasat descurajata. Sora Cristina a lansat si un album, intitulat "Sister Christina", pe care i l-a daurit Papei Francis. Acest material discografic include si piesa interpretata de Madonna si intitulata "Like a Virgin". Gestul sorei Cristina a fost contestat, insa tanara participanta la "Vocea Italiei" a considerat ca intalnirea cu Papa Francis a reprezentat un vis devenit realitate. 

Sora Cristina a marturisit inca de la prima aparitie pe scena show-ului "Vocea Italiei" ca isi doresrte sa il intalneasca pe Suveranul Pontif. Intrebata de membrii juriului ce ar crede reprezentantii Vaticanului despre interpretarile ei muzicale, sora Cristina a replicat: "Sper ca Papa Francis sa ma sune", scrie adevarul.ro.

Pentru ca videoclipul filmat pentru piesa "Like a Virgin" a starnit critici vehemente, sora Cristina a decis sa ofere niste explicatii cu privire la prestatiile ei muzicale. Castigatoarea de la "Vocea Italiei" a declarat pentru Daily Mail ca piesa are fundamente religioase, pe care le putem observa daca acordam mai multa atentie versurilor. 


Sursa FOTO: Getty Images

"Versiunea interpretata de mine este mai lenta, mai acustica. Cand citesti versurile le poti interpreta din perspectiva puritatii care exista in profunzimea cuvintelor", a spus sora Cristina.

"Piesa vorbeste despre o persoana care se afla in dificultate si trece printr-o transformare care ii schimba viata. La fel s-a intamplat si in cazul meu. Am simtit chemarea Lui Dumnezeu si am urmat calea dragostei", a completat aceasta.

Sora Cristina este constienta de toate criticile care i s-au adus si a recunoscut ca, in mod normal, nu este firesc sa intepretezi astfel de melodii, insa tanara femeie este constienta de calitatile sale si considera ca "Dumnezeu a inzestrat-o cu talentul de canta, iar acest lucru s-a intamplat cu un scop". 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni