Este si cazul unei femei care a dormit ani de zile in fata unui magazin de cosmetice alaturi de cainele ei si care a reusit sa puna pe fuga un hot si sa il faca sa renunte si la obiectele pe care le sustrasese din magazin.

Femeie, pe numele ei Lottie, a avut curajul sa infrunte un hot care furase obiecte dintr-un outlet de lux din Oxford. L-a fortat sa renunte la laptop si la cosmeticele in valoare de 1 400 de dolari, pe care mai apoi le-a inapoiat proprietarului magazinului.

"Noi suntem miscati de actiunile ei si mai ales pentru ca a vrut sa ne protejeze. Ii multumim din tot sufletul nostru", a spus managerul magazinului pentru "The Oxford Times". Lottie nu a comentat incidentul, dar s-a aflat ca a devenit suspicioasa in momentul in care a vazut barbatul in fata magazinului in jurul orei 3.00 am si atunci cand l-a intrebat pe cine cauta acesta a spus un nume pe care femeia nu l-a recunoscut.

Acesta a spus ca il cauta pe "Ben", despre care a spus ca este managerul magazinului, dar pentru ca ii cunoastea foarte bine pe cei din echipa magazinului si-a dat seama ca ceva nu este in regula si nu l-a scapat din ochi. Nu se stie inca cum a intrat barbatul in magazin, dar Lottie l-a vazut cand a plecat si l-a deposedat de obiectele luate.

Echipa a rasplatit-o pe Lottie cu mancare si cu produse din magazin, dar au deschis si o campanie de strangere de fonduri pentru oamenii strazii din oras, iar pana in acest moment oamenii au donat suma de sase mii de dolari.