• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • A doua editie a show-ului fenomen “Romanii au talent”, cea mai mare cota de piata din randul emisiunilor de divertisment din 2002 incoace!

A doua editie a show-ului fenomen “Romanii au talent”, cea mai mare cota de piata din randul emisiunilor de divertisment din 2002 incoace!

A doua editie a show-ului fenomen “Romanii au talent”, cea mai mare cota de piata din randul emisiunilor de divertisment din 2002 incoace!

Pro Tv a reusit vineri seara performanta de a-si depasi propriile recorduri. Chiar daca debutul emisiunii «Romanii au talent» a fost unul exploziv, cu audiente spectaculoare, editia a doua a show-ului de la ProTv a fost urmarita de un numar si mai mare de telespectatori.

«Romanii au talent» prezentata de Smiley si Pavel Bartos si jurizata de Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre a fost urmarita de peste 4 milioane si jumatate de telespectatori din intreaga tara in minutul de aur inregistrat la ora 21.06. Pe intreg publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, audienta inregistrata in minutul de aur de la 22.04 a fost de 24 puncte de rating si o cota de piata de 59,8 procente.

Cifrele de audienta inregistrate vineri, 25 februarie, in timpul difuzarii show-ului «Romanii au talent» (20.29 – 22.22) au plasat show-ul de la Pro Tv in topul emisiunilor de divertisment cu cea mai mare cota de piata din 2002 incoace. 

Show-ul de la ProTv a fost vineri seara lider absolut de audienta pe toate targeturile. Fie ca vorbim de intreg publicul din mediul urban, de publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani sau de intreg publicul din Romania, emisiunea “Romanii au talent” a dominat toate topurile. Asa se face ca  audienta medie inregistrata de show-ul de la ProTv a fost pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani de 19,4 puncte de rating si o cota de piata de 50,7%, la distanta mare de Antena 1 care a avut o audienta de 6 ori mai mica decat “Romanii au talent”, cu 3,1 puncte de rating si 8,1% cota de piata.

Cota de piata de 50,7% inregistrata de ProTv pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani este cel mai mare procent inregistrat de vreo emisiune de divertisment din 2002 incoace. Practic, jumatate din publicul tinta ProTv care avea televizorul deschis, se uita in acel moment la emisiunea “Romanii au talent”.

Clasamentul ramane neschimbat si la nivelul intregului public din mediul urban cand  pe pozitia fruntasa se afla ProTv cu o audienta medie de 19,5 puncte de rating si 38,9% cota de piata, in timp ce Antena 1 a inregistrat doar 4 puncte de rating si 7,9% cota de piata.

Ca si in saptamana precedenta, emisiunea “Romanii au talent” a fost lider de piata si a doua zi cand a fost difuzata in reluare (17.03 – 18.59), in minutul de maxima audienta fiind urmarita de aproape 2 milioane si jumatate de telespectatori din intreaga Romanie. Pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTv se pozitiona pe locul 1 cu 7 puncte de rating si 23,3% cota de piata, urmat de postul Acasa TV, Antena 1 situandu-se abia pe locul al treilea cu 1,9 puncte de rating si 6,4% cota de piata. La nivelul publicului din mediul urban ProTv este lider de audienta cu 6,8 puncte de rating  si 17,9% cota de piata, iar Antena 1 se afla abia pe pozitia a patra dupa TVR si AcasaTV, cu doar 2,5 puncte de rating si 6,7% cota de piata.

Daca la prima editie au fost multe personaje care au starnit admiratia juriului si a publicului, nici concurentii de la cea de-a doua editie a emisiunii “Romanii au talent” nu s-au lasat mai prejos. Printre acestia s-au remarcat un barman extrem de talent, un numar de dresaj unic ce a transformat-o peste noapte pe catelusa Vanda in vedeta nationala, un incredibil numar de acrobatie, un recital de exceptie al fetelor Cristina si Alina care au impresionat-o pe Andra pana la lacrimi, o cantareata din Cluj ce a imbinat intr-un mod absolut surprinzator rockul cu opera sau un avocat ce a lasat pledoariile deoparte pentru a-si pune in valoare calitatile de cantaret de opera si care a lacrimat de emotie la auzul aplauzelor prelungi ale salii.

SURPRIZE

Surprizele s-au tinut lant, nu numai pentru publicul ce a urmarit cu emotie prestatiile concurentilor de pe scena, ci si pentru juriu insusi, care, la randul lui, a avut si el parte de surprize din partea concurentilor. Asa se face ca mama unui concurent care a participat impreuna cu fiul sau la «Romanii au talent» i-a pus gand rau lui Mihai Petre, iar Andra a fost foarte foarte surprinsa de aparitia sotului sau pe scena «Romanii au talent». Catalin Maruta a aparut pe neasteptate din culise chiar in timp ce Andra  admira calitatile fizice ale unui dansator de striptease, dar al carui dans l-a calificat drept  «vulgar».

CONCURENTI

Luca Valentin, de 24 de ani din Brasov, un super pasionat de “flair”, o disciplina ce presupune jonglerii cu sticle si pahare. Valentin a renuntat la serviciu in urma cu 3 ani pentru a-si dedica timpul acestei pasiuni. A investit foarte mult in carti si trainninguri pentru a deveni tot mai bun in ceea ce face. Ajuns pe scena de la “Romanii au talent”, acesta a impresionat atat juriul cat si publicul cu dexteritatea sa de a invarti sticlele si paharele intr-un ritm ametitor.

Urmatorul numar care a smuls ropote de aplauze publicului a fost cel al lui Szep Bernadette, din Miercurea Ciuc, care a venit la “Romanii au talent” alaturi de Vanda, un golden retriever de 3 ani. Numarul de dresaj a starnit uimirea si admiratia celor prezenti in sala si i-a adus trei “Ham-Ham-uri” uriase din partea publicului. Mai mult, la final Mihai Petre a tinut neaparat sa o felicite personal pe Vanda, asa ca cei doi au dat “mana” in culise.

Urmatorul moment care a lasat publicul fara rasuflare a fost cel prezentat de trupa Balance (Dan si Constantin), doi fosti gimnasti de performamnta, care au fost nevoiti sa isi incheie cariera in urma cu 7 ani din cauza unor probleme de sanatate. Cei doi nu au renuntat ci s-au orientat catre acrobatiile de genul “maini in maini” , gen pe care au incercat sa il promoveze si in Romania dar fara success pentru ca, dupa cum spun ei, s-au lovit numai de usi inchise.

Nici lacrimile nu au lipsit din cea de-a doua editie a emisiunii “Romanii au talent”. Vocile Cristinei (22 de ani) si Alinei (20 de ani), au reusit sa o impresioneze atat de tare pe Andra, incat aceasta abia a putut vorbi la finalul numarului lor. Cele doua fete sunt prietene de 8 ani de zile dar este prima oara cand au cantat impreuna, pregatind un moment special pentru aceasta emisiune.

Fetele au marturisit ca nu se asteptau la o asemenea reactie din partea publicului sau a juriului, pentru ca de cele mai multe ori s-au lovit de tot felul de prejudecati legate de felul in care arata. “Am simtit ca la inceput publicul a fost sceptic. Prima impresie conteaza, dar ne bucuram ca am reusit sa le demosntram contrariul”, au spus ele.  Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au fost de acord in unanimitate ca cele doua au niste voci superbe, mai mult Andi le-a marturist ca el le vede deja in finala.

Una din marile surprize ale serii a fost si Mihail Alexandru Camarascu, un avocat de 59 de ani din Bucuresti, care a venit la “Romanii au talent” pentru a-si implini un vis: acela de a canta opera. Acesta a fost visul lui inca din tinerete cand a incercat sa urmeze Conservatorul din 1976 si 1977, dar a fost respins la proba eliminatorie. “Pentru mine atunci s-a frant un destin, pentru ca asta mi-as fi dorit sa fac”.

Vezi prestatiile concurentilor pe romaniiautalent.protv.ro!

Facebook.com/romaniiautalent

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni